Kent Haberleri

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın. Ons altın dün 2027 dolara kadar yükseldi

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırdı. Ons altın dün 2027 dolara kadar yükseldi. Altına olan talep artarken yatırımcılar altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı. Konu ile ilgili kritik açıklama ABD’li banka Bank of America'dan geldi.  Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı ve hiç bir yerde görülmeyen rekor rakamı açıkladı.
 

ALTINDA KIYAMETİN KOPACAĞI ASIL TARİH!

Bank of America, altın fiyatlarının 2 yıl içerisinde fırlayacağını belirtti. Bankaya göre ons altının 2078 dolar olan rekoru kıracağını,  ilk hedeflerin 2100 dolar ve bu seviyenin ikinci çeyrek içinde görülmesi bekleniyor.

BU RAKAM İLK KEZ PAYLAŞILDI...

Dün yayınlanan rapora göre BofA analistleri, enflasyonun yüksek seyrettiği ve ekonomik endişelerin iş gücü piyasasında zayıflıkla birlikte devam ettiği ortamda altının temel görünümün güçlü olduğunu vurguladı.

Analitler aynı şekilde teknik göstergelerin de altın için yukarı yönlü olduğunu söyledi.

Teknik analist Paul Ciana ise; altının 2078 dolar seviyesini kırması, 2 yıl sürecek ve 2500 dolar seviyesine kadar devam edecek bir boğa piyasasının sinyali olabileceğini söyledi. Teknik göstergelere göre altının ons fiyatı için 2078'in sonrasında dirençler 2118 ve 2195 dolar olarak belirlendi.

Son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? Güncel altın fiyatları kaç TL? 6 Nisan 2023 altın fiyatları.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM! 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın an itibariyle 2020 dolar oldu. Gram altın fiyatı 1281 TL, çeyrek altın fiyatı 2095 TL, yarım altın fiyatı 4189 TL, tam altın fiyatı 8346 TL, Ata altın fiyatı 8560 TL, ata beşli altın fiyatı ise 43,667 TL'den işlem görüyor.

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de en dip seviyeyi açıkladı! Bu rakamı gören sakın kaçırmasın

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Altın gaza bastı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan acil baksın! 6 Nisan 2023 canlı altın fiyatları