01 / 10 / 2024

ABD'li dev banka açıkladı! 2025'te altın tam bu kadar olacak!

ABD'li dev banka açıkladı! 2025'te altın tam bu kadar olacak!

ABD'li dev yatırım bankası Goldman Sachs, 2025 yılı altın tahminini açıkladı. Altın fiyatları yeni yılda ne kadar olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?




Altın fiyatları son zamanlarda tarihin en yüksek seviyelerine ulaştı. Rekor kıran altının ilerleyen günlerde nasıl olacağı merak konusu olurken, ABD'li dev yatırım bankası Goldman Sachs'tan altın tahmini geldi Banka, 2025 yılında altının ons fiyatının geleceği seviyeyi açıklarken altın yönü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Altın, ABD'nin parasal genişlemesi ve Orta Doğu'da artan gerilile beraber 2020 yılından bu yana en iyi çeyrek dönemini geçirirken altın fiyatlarının yükseleceğine yönelik beklentiler artarak devam ediyor.

Altın, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarım puanlık kesintisi ve Orta Doğu'daki çatışmaların etkisiyle perşembe günü tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2 bin 685,42 dolara ulaşarak rekor kırdı. 

Altın fiyatları bu çeyrekte bu zamana kadar yüzde 13'ün üzerinde yükseldi ve bu 2020 yılının başından bu yana en iyi yükselişi oldu.

 ABD li dev banka açıkladı! 2025 te altın tam bu kadar olacak!

ABD'Lİ DEV BANKADAN ALTIN TAHMİNİ!

Altın fiyatlarındaki yükselişin ardından milyonların gözü yeni yılda altın fiyatlarının ne olacağına çvrildi.  Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak eden yatırımcılar araştırmalara devam ederken, dev bankadan açıklama geldi. 

Goldman Sachs, 2025'in başına ilişkin altın fiyat tahminini artırdı.

Bankanın yayınladığı bir notta, “Düşük küresel faiz oranlarının kademeli olarak artması, yapısal olarak yüksek merkez bankası talebi ve altının jeopolitik, finansal ve resesyon risklerine karşı korunma avantajları nedeniyle uzun altın tavsiyemizi yineliyoruz” denildi.

2025'TE ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Bankan daha önceki tahminde gelecek yılın başında 2 bin 700 dolar seviyesine işaret ederken, yeni tahmininde ons altın fiyatlarının 2 bin 900 dolar olacağını öngörüyor.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

1 Ekim Salı günü altında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Ons altın fiyatı bugün 2649 dolar oldu. Gram altın fiyatı 3040 lira, çeyrek altın fiyatı 4961 lira, yarım altın fiyatı 9916 liradan işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında son durum! Bugün gram, çeyrek, gremse, Ata, Atabeşli altın fiyatı ne kadar? 

30 Eylül Pazartesi gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları 

'Ev almak için altın bozdurmam gerek, doğru zaman mı?' sorusuna İslam Memiş'ten net cevap geldi! 

Geri Dön