Kent Haberleri

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

ABD'li dev banka Goldman Sachs, Türkiye'de seçim öncesi döviz piyasasında istikrarsızlık potansiyeli olduğunu belirterek döviz uyarısında bulundu. Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir! Goldman dün yayınlanan araştırma notunda, Mevcut piyasa belirsizliğinin önemli riskler oluşturduğunu belirtti

ABD’li dev banka Goldman Sachs, Türkiye’nin seçimlerine giden yolda döviz piyasasındaki istikrarsızlık potansiyeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Goldman dün yayınlanan araştırma notunda, Mevcut piyasa belirsizliğinin önemli riskler oluşturduğunu belirtti.  Goldman, seçimden sonra gelebilecek yeni bir hükümetin ortodoks bir ekonomi politikasına geçiş yapabileceğini aktardı.

ABD'li dev bankadan seçim öncesi döviz uyarısı! Sorunlar devam ederse Türk Lirası değer kaybedebilir!

SORUNLAR DEVAM EDERSE TÜRK LİRASI DEĞER KAYBEDECEK!

Goldman analistleri, “Enstrümanların kısa vadeli doğası göz önüne alındığında, zaman yetkililerin yanında görünmüyor.'' diyerek geçici çözümler olması gerektiğine dikkat çektti.

Notta, “Sorunlar devam ederse, özellikle son yıllarda Türkiye’nin döviz rezervlerinin keskin bir şekilde tükenmesi göz önüne alındığında, lira değer kaybedecek” ifadeleri kullanıldı.

 

Goldman; altın rezervleri, SWAP’la elde edilen rezervler ve IMF Özel Çekme Hakları denklemden çıkarıldığında, 6 Şubat günü meydana gelen yıkıcı depremden sonra Türkiye’nin rezervlerinin sadece 42 milyar dolar olduğunu tahmin etti.

DOLAR/TL KURU NE KADAR OLDU? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU!

Son dakika dolar/TL kuru ekonomi gündeminden düşmüyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip eidliyor. Bugün dolar endeksi güne yukarı yönlü başladı. Peki bugün dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? Dolar bugün ne kadar oldu? Milyonlarca yatırımcı dolar kurundaki son dakika rakamları merak ediyor. Dolar endeksi an itibariyle 104,735 bandında hareket ediyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı an itibariyle 19,11 lira, satış fiyatı ise 19,122 lira seviyesinden satışa sunuluyor. 

Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,24 liradana lınıp, 20,31 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0621 bandında hareket ediyor. 

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak

Dolar 6 TL birden fırlayacak! İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar o tarihte dövizcilere ışınlanacak