02 / 05 / 2024

Abdullah Sever'in 9 yaşındaki oğlu kalp krizinden öldü!

Abdullah Sever'in 9 yaşındaki oğlu kalp krizinden öldü!

  Gaziantepsporlu yönetici ve Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Devrim Sever, hayatının en acı günlerinden birisini yaşıyor. Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sever'in 9 yaşındaki oğlu Batuhan Sever, kalp krizi geçirerek hayatını kaybett



 

İstanbul'daki inşaat işlerinden dolayı bir süre ailesiyle birlikte İstanbul'da bulunan Abdullah Devrim Sever'in 9 yaşındaki oğlu Batuhan oyun oynadığı sırada kalp krizi geçidi.

ACIBADEM HASTANESİNE KALDIRILDI

Evde kalp krizi geçiren 9 yaşındaki Batuhan Karadeniz, apar topar hastaneye kaldırıldı. İstanbul Acıbadem hastanesinde yoğun bakıma alınan Batuhan Karadeniz, yapılan tüm müdahelere rağmen kurtulamadığı akşam saatlerine doğru vefat ettiği öğrenildi.

1 YAŞINDA AMELİYAT GEÇİRMİŞ

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Batuhan Sever'in 1 yaşındaki kalp damarlarındaki rahatsızlıktan dolayı ameliyat olduğu öğrenildi. Batuhan'ın bu ameliyattan sonra bir daha rahatsızlanmadığı belirtildi. Önceki akşam evde oynarken kalp krizi geçiren Batuhan Sever, Acıbadem hastanesine kaldırıldı ve burada bir süre yoğun bakımda hayata döndürülmeye çalışılmasına rağmen Batuhan'ın minik kalbi daha fazla dayanamadı ve vefat etmesi ailesini yasa boğdu.

BABA SEVER KOLUNU KIRDI

Oğlunun kalp krizi geçirmesiyle birlikte hastane koridorlarında çılgına dönen Gaziantepsporlu yönetici Abdullah Devrim Sever, eliyle duvara vurduğu ve kolunu kırdığı gözlendi. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışılan Abdullah Devrim Sever'e ilk müdahele hastanede yapılarak kolu alçıya alındı. Abdullah Sever'e yönetici arkadaşı Adnan Kayışoğlu destek olmaya çalıştı.

NİZİP ASRİ MEZARLIKTA TOPRAĞA VERİLDİ

Ailenin sevecen çocuğu Batuhan Sever, Nizip Asri Mezarlıkta bulunan aile mezarlığında defnedildi. Nizipli olan Sever ailesinin minik Batuhan'ı Nizip'te toprağa verilirken tüm sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.

GAZİANTEPSPOR YÖNETİMİ TAM KADRO CENAZEYE KATILDI

Yönetici arkadaşları Abdullah Sever'i acı gününde yalnız bırakmadılar. Gaziantepspor Asbaşkanı Mehmet Kızıl, kardeşi Mustafa Kızıl, yöneticilerden Sait Ercan, Adnan Kayışoğlu, Arif Çelik, İlhan Yağız, İbrahim Aksu, Sabri Hamamcı, Burhan Büyükkömürcü, Mesut Karasu yalnız bırakmayan isimler olurken başkan İbrahim Kızıl ise cenazeye çelenk gönderdi.

MEHMET KIZIL TESELLİ ETMEYE ÇALIŞTI

Gaziantepspor Asbaşkanı Mehmet Kızıl, 9 yaşındaki oğlunu kaybeden Abdullah Devrim Sever'e sarılarak teselli etmeye çalıştı. Hayatının en acı anlarından birini yaşayan Abdullah Devrim Sever, gözyaşlarını tutamazken Kızıl, yönetici arkadaşını teselli etmeye çalıştı.

BİLAL ÇEKER'DE YALNIZ BIRAKMADI

Gaziantepspor'da görev yapan eski Asbaşkan ve Premier Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker'de yalnız bırakmayan isimler arasındaydı. Aynı zamanda Abdullah Sever ile hemşehri olan Bilal Çeker, Abdullah Sever'i yalnız bırakmazken cenazeye yine eski yöneticilerden Kenan Uygur ile birlikte gelerek Sever ailesine destek olmaya çalıştılar.

ABDULLAH SEVER AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Gaziantepspor yönetici Abdullah Sever ayakta durmakta güçlük çekiyordu. 9 yaşındaki minicik oğlunu kaybeden Abdullah Devrim Sever'e yakınları destek olmaya çalışıyordu. Hem başsağlığı dileklerini kabul eden Sever, hemde gözyaşlarına hakim olamıyordu. Abdullah Devrim Sever'in gözyaşları cenazede bulunan herkesi duygulandırırken bir çok kişiyi de ağlattı.

ANNE ARZU SEVER ÇOK KÖTÜ OLDU

Batuhan Sever, Nizip Asri mezarlıkta toprağa defledinirken baba Abdullah Sever kadar en büyük acıyı yaşayanlardan biriside anne Arzu Sever'di. Küçücük yaşta oğlunu toprağa vermenin üzüntüsünü yaşayan Anne Arzu, oğlunun mezarı başından bir türlü ayrılmazken sürekli dua etti. Daha sonra annesi oğlunun mezarına kendi elleriyle toprak attı.

FURKAN BABASINA SARILDI

Ailenin 2 çocuğundan büyüğü olan Furkan Sever'de kardeşinin kaybetmenin acısını yaşadı. Abi Furkan, kardeşi Batuhan toprağa verilirken gözyaşlarına hakim olamadı. Furkan, babasına sarılarak ağlarken kardeşinin kaybetmenin acısıyla ayakta durmakta güçlük çekiyordu. Furkan'a aile büyükleri ve özellikle babası Abdullah Sever oğluna sım sıkı sarılarak destek olmaya çalıştı.

Gaziantep Güneş gazetesi

 


Geri Dön