28 / 04 / 2024

Abraham World City konut projeleriyle dikkat çekiyor!

Abraham World City konut projeleriyle dikkat çekiyor!

şžanlıurfa'da 2010 sonunda kurulan Abraham World City Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık, uzman kadrosu ve tecrübeli pazarlama sistemiyle ticari gayrimenkul, özellikli ve markalı konut projeleriyle dikkat çekiyor...



Abraham World City Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mustafa Bilge, bünyelerinde araştırma, fizibilite ve raporlama, finans ve maliyet, mimari, ticari kiralama, ticari yönetim, perakende markalar danışmanlığı, ticari gayrimenkuller geliştirme, AVM, ofis, residance, hastane, otel, toplu konut ve özel eğitim kurumları departmanları bulundurduklarını belirterek, 'şžirket misyonumuz, tüm gayrimenkul pazarlama ve yatırım danışmanlığında mükemmeliyeti ilke edinerek profesyonelliğin gerektirdiği tüm alanları hatasız bir şekilde yaparak başlangıç ve bitiş sürecine kadar tüm işlevi kontrol altında tutarak en iyi şekilde hizmet verme amacı gütmektir' dedi.

Anahtar teslimine kadar garanti Emlak bilgi bankası olarak hizmet sunduklarını belirten Mustafa Bilge, 'Gayrimenkul geliştirme ve danışmanlığı özelliğimiz ile müşterilerimize, sahip olunan arazinin geliştirilmesinden, markalı konut projesine, mimari konseptin hazırlanıp, inşaat maliyeti kontrolü ve takibi ile anahtar teslimine kadar garanti veriyoruz. Bunun yanında yatırım danışmanlığımız ile de sermaye kontrolü ve servet yönetimi, şirket ve marka büyümesi, kira veya ticari gelir ile yatırım karlılığının sağlanmasını hedefliyoruz. Yatırımcılarımıza proje geliştirme ve yönetimi konusunda uzmanlığımızı yerli ve yabancı yatırımcılara en doğru ve uygun yatırımı profesyonelce sunuyoruz' diye konuştu.
Posta


Geri Dön