15 / 05 / 2024

Acarlar Prefabrik'ten 8 bin TL'ye hazır villa!

Acarlar Prefabrik'ten 8 bin TL'ye hazır villa!

Acarlar Prefabrik tarafından üretilen prefabrik konutlar 8 bin TL'den başlıyor



Acarlar Prefabrik tarafından yapılan hazır villalarda montajlı olarak fiyatlar şöyle;

35 metrekare villa 8 bin TL, 45 metrekare villa 14 bin TL ve 100 metrekare villa 20 bin TL. Yüzde 50 peşin alınıyor. Kalan yüzde 50 ise 2'ye bölünüyor.

Projelerini zamanında teslim etme ilkesiyle yola çıkan Acarlar Prefabrik, bütün yapısal ve mimari dizaynlarını mühendislik hesapları ve bilgisayar aracılığı ile hazırlıyor. İstendiği zaman alt yapısı da dahil olmak üzere ısıtmalı ve çevre düzenlemeli anahtar teslimi hizmetler veriyor.

Acarlar Prefabrik'in faaliyet alanları;

Prefabrik konutlar, çelik konstrüksiyon villalar (amerikan evleri) , konteynerler, ofis konteynerleri, güvenlik kabinleri (bekçi kulübeleri, mini ofisler), yaşam konteynerleri (paket evler), yatakhane ve yemekhane konteynerleri, depo konteynerleri, büfe konteynerleri, wc-duş konteynerleri, ticari prefabrik yapılar, ofisler, sosyal tesisler, yemekhane ve yatakhaneler, güvenlik kabinleri, depolar, wc-banyo üniteleri, çelik yapılar, modüler taşıyıcı sac panel sistem yapılar, prizmatik yapılar (geniş açıklıklı  çelik konstrüksiyon  sanayi yapıları), silindirik yapılar, acil iskan barınakları...

- Binanın yapılabilmesi için bağlı bulunan belediye ile görüşülmesi gerekiyor.
- Ruhsat ve yasal izinler müşterinin sorumluluğunda bulunuyor. Ruhsat almak için mimari, elektrik, mekanik projeler ve zemin etüdü müşteriye ait. Firma sadece statik hesaplarını ücret karşılığında veriyor.
- Türkiye'nin her yerine montaj yapılabiliyor. İstanbul dışı montajlarda montaj ekibinin yemek ve konaklama masrafları müşteriye ait.
- Fiyatlara binaların imalatı, montajı, kapılar, pencereler, camlar, banyonun vitrifiyeleri, musluklar, anahtar ve prizler,elektik tesisatı, sıhhi tesisatı, iç ve dış boyası dahil.
- Binaların duvarlarında ve çatıda izolasyon yapılıyor. Isı ve ses izolasyonları betonarme yapılardan daha iyi durumda bulunuyor. Binanın yapılacağı bölgenin iklim şartları dikkate alınarak izolasyonu değiştirilebiliyor.
- Standart duvar kalınlığı 6 cm olup, isteğe ve iklim şartlarına göre değişebiliyor.
- Tek katlı bir bina imalat ve montaj programına göre yaklaşık 10 ile 20 gün içinde imalat ve montaj dahil teslim ediliyor.
- Binaların ömrü betonarme yapı ile aynı olup ortalama 30 ile 50 yıl arasında. Binaların dış cephelerine kaplama yapıldığı taktirde bina ömrünü uzatmak mümkün.

Projeler üzerinde değişiklikler yapılabiliyor.

www.acarlarprefabrik.com

[email protected]

0216 591 02 28

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön