Yeni Projeler

Acıbadem Konakları lansmana özel fiyatlar ve 60 ay vade fırsatıyla satışta! Acıbadem'e 345 yeni konut!

Acıbadem Konakları projesinde, lansmana özel fiyatlar, 0.97 faiz oranı ve 60 ay vadeli kredi fırsatıyla satışlar başladı. Peki Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar... İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da konumlanan Acıbadem Konakları'nda lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı

Acıbadem Konakları, Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla hayata geçiriliyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da konumlanan Acıbadem Konakları'nda lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı.

Projedeki 30 adet daire için kıs asüreliğine yüzde 0.97 faizli ve 60 ay vadeli banka kredisi imkanı sunuluyor. 

Acıbadem Konakları projesinde konut teslimlerinin Aralık 2023'te yapılması planlanıyor. 

Peki Acıbadem Konakları'nda hangi konut tipleri var? Acıbadem Konakları projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Acıbadem Caddesi ile Validebağ Korusu'na komşu lokasyonda yükselen Acıbadem Konakları projesinde toplam 345 adet konut ve 10 blok yer alıyor. 

Acıbadem Konakları'nda 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona değişen konut tipleri bulunuyor. Projedeki 5+1'ler villa tipinde tasarlandı. 

Projenin toplam alanı 54 bin 300 metrekare, peyzaj alanı ise 7 bin metrekare olarak belirlendi. 

Acıbadem Konakları'nda yer alan 2+1'ler 80 metrekareden, 3+1'ler 150 metrekareden, 4+1'ler ise 165 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip. Projede teraslı ve bahçeli konut tipleri bulunuyor. 

Acıbadem Konakları, Kadıköy Vapur İskelesi'ne 5 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 5 dakika, Avrasya Tüneli'ne 15 dakika ve Maslak İş Merkezleri'ne 25 dakika mesafede konumlanıyor. Projeden, 20 dakikada Bebek ve Beşiktaş'a, 20 dakika'da Ataköy ve Bakırköy'e, 10 dakikada ise Galata Kulesi'ne ulaşılabiliyor. Proje metro, metrobüs ve vapur hatlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

Acıbadem Konakları'nda havuz, SPA, koru, alışveriş caddesi ve fitness salonu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Acıbadem Caddesi’ne 150 metre ve Koşuyolu caddesine 200 metre mesafesiyle İstanbul’un en iyi kafe restoranlarına da yakınlığıyla ön plana çıkan proje, manzaralı daireleriyle dikkat çekiyor. 

Acıbadem Konakları fiyat listesi 

Acıbadem Konakları'nda yer alan konutların başlangıç fiyatları 7 milyon Türk Lirası olarak belirlendi. 

Web: https://www.acibademkonaklari.com/

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Alya Konakları Merkezefendi ön talep topluyor! 467 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!