Ekonomi

Acil nakite sıkışanlara hızır gibi ödeme! Bu kişiler 50.000 TL'yi almaya hak kazandı: Banka sonsuz destek başlattı

3 ay ertemeli düşük faizli krediden yararlanmak için son günler hemen almak için tıklayın!!!Krizden etkilenen kişilerin de ne yazık ki nakit sıkışıklığı yaşadıkları şu dönemde ilaç gibi kredi Yapı Kredi Bankası’ndan geldi

NAKİTE SIKIŞANLAR BU HABER TAM SİZE GÖRE!

Ekonomik kriz hemen hemen herkesi kötü etkiledi. Krizden etkilenen kişilerin de ne yazık ki nakit sıkışıklığı yaşadıkları şu dönemde ilaç gibi kredi Yapı Kredi Bankası’ndan geldi. Yapı Kredi ihtiyacı olan müşterilerine 3 ay ertelemeli ve 36 vade seçeneği ile tam tamın a50 bin lira verecek. Peki bu krediye nasıl başvuracağını merak edenler için işte detayları….


BU FIRSAT KAÇMAZ!!!

Nakite insanların her zmankinden daha fazla ihtiyacı olduğu bu dönemde Yapı kredi müşterilerinin imdadına yetişti. Düşük faiz seçeneği ile 3 ay ertelemeli kredi almak isteyenler bankanın yolunu tuttu bile. Ocak ayına özel bu kampanyadan yararlanmak için son fırsatı kaçırmayın! Bir daha bu kadar uygun ödemeli bir kredi karşınıza çıkmaz. Herkesin merak ettiği krediye başvurmak için işte şartlar şunlar:

Ocak ayı sonuna kadar geçerli olan kredi de % 2.84 faizle 36 ay vadeli kredinizi hemen çekmek için yapı kredi bankasına uğramayı unutmayın….