İş Fırsatları

Acil personel alımı başladı! İŞKUR 11.500 TL ile 81 ilde personel alımı yapıyor! İşte detaylar!

İŞKUR tarafından 81 ilde 106 bin personel alımı yapılıyor. Kurum tarafından yapılan duyuru ile açık pozisyonda bulunan iş ilanları belirtildi. İşte 81 ilde 107 bin 98 açık işçi sayısının açıklandığı personel alımı detayları!Kurum tarafından gelen açıklama ile 81 ilde 106

İŞKUR işçi alımları için gelen son dakika açıklamaları iş arayanlar tarafından yakından takip ediliyor. Kurum tarafından gelen açıklama ile 81 ilde 106.00 açık işçi bulunduğu yönündedir.

İşte İŞKUR alımına dair ayrıntılar…

İŞKUR üzerinden en fazla alımlar Beden işçisi (Genel), Temizlik görevlisi, Garson (Servis elemanı) kadrolarında yapılmaktadır. Türkiye İş Kurumu internet sitesi aracılığı ile yeni ilanlar yayınlanmaktadır. İş arayışı içinde olan vatandaşlar ise başvurularını online olarak gerçekleştirebilir. Özel ve kamu sektöründe aranan personel için sayı da belli oldu.

İŞKUR, tarafından sürekli işçi alımları yapılmaktadır. İŞKUR her yıl yüz binlerce vatandaş için iş bulmaktadır. Kamu ve özel sektörde firma ve kuruluşların personel alımı ilanları yayınlayan kurum bu kapsamda yurttaşların iş bulmasına yardım ediyor. Ülkemizin 81 ilinde faaliyet gösteren pek çok firma kadrosuna alım yapacağı bilgisini paylaşırken açık iş pozisyonlarının 107 bin 98 olduğu bilgisi verildi.

EN ÇOK ALIM YAPILACAK MESLEKLER VE AÇIK İŞ SAYISI!

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sitesi üzerinden Beden İşçisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların ilk önce esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Beden İşçisi" yazıp, ara tuşuna basmaları gerekiyor.

Yapı Kredili olanlar yaşadı! Bu kampanya ile 20.000 TL sahibi olun! İşte detaylar!

Kredi notum düşükse nasıl kredi alabilirim 2022?

KYK burs ne zaman açıklanacak? KYK burs ne kadar olacak 2023? KYK kredi sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?