27 / 04 / 2024

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Acropol Greenlife projesi Milas Bodrum'da Grup Aura tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 253 adet villa yer alacak. Peki, Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? İşte projeye ilişkin tüm detaylar...



Grup Aura tarafından 92 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Acropol Greenlife projesinde satışlar devam ediyor. Projede toplam 253 adet villa inşa edilecek.

92 dönüm arsa üzerinde hayata geçen Acropol Greenlife projesinde toplam 253 adet 3+1 konut tipleri yer alacak. Bu villalar 22 adet tek katlı müstakil ve 231 adet  villa olarak tasarlandı.

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Bodrum Mumcular’da yer alan doğa manzaralı villalar, Müstakil Bahçeli ikiz Villa ve Tam Müstakil Bahçeli Villa gibi seçenek sağlıyor.

Acropol Greenlife, yeni yaşam üniteleri tasarlamak için uzun soluklu analiz sürecinden sonra çevresiyle uyumlu, doğayı rahatsız etmeyen, geleneksel ve ekolojik majör tasarım kurgusu ile tasarlandı.

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Acropol Greenlife'de projesinin içerisinde AVM'nin yer alacak. Acropol Greenlife projesinde, Sosyal Olanaklar, Doğal Göl,  Çocuk Oyun Parkları, Yürüyüş ile Koşu Parkuru, Parklar ve Bahçeler gibi bir çok sosyal olanak yer alıyor.

Grup Aura tarafından 92 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Acropol Greenlife projesinde satışlar devam ediyor. Projede toplam 253 adet villa yer alıyor. Acropol Greenlife projesinde fiyatlar 8 milyon 500 bin Türk Lirası ile 11 milyon Türk Lirası arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2024 Haziran ayında başlaması planlanıyor.

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Ödeme kolaylığı sağlayan şirket, Konut kredisi alamayan vatandaşlara yüzde 35 peşin ödemelerde 2.8 faiz fırsatıyla kredi imkanı sunuyor. Bu ödeme kolaylığı ile 12 ay eşit taksit ödeme fırsatı sağlanıyor.

Söz konusu projeye, Milas Bodrum karayolu üzerinden Güvercinlik girişindeki kavşaktan ulaşım sağlanıyor. Mumcular-Bodrum arası 31 kilometre, Mumcular ile Bodrum-Milas havaalanı arası 28 kilometre mesafede yer alıyor.

TELEFON: 90 533 151 92 73

Huzurevlerine KPSS şartsız personel alınacak! Aman kaçırmayın!

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 25 adet arsa ve arazi satılıyor! Peşin ödeyene yüzde 20 indirim de var! 

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!


Geri Dön