Magazin

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

TV8 ekranlarında ekrana gelen 'Survivor'da bu yıl koronavirüs nedeniyle seyahat yapılamadığı için ödüller değişmişti. Farklı ülkelere seyahat edemeyen Survivor yarışmacıları için Dominik Cumhuriyeti'nde lüks bir malikane ayarlanmıştı. Herkes bu malikanenin sahibini merak ederken, evin Marc Anthony'e ait olduğu konusunda dedikodular çıkmıştı. Fakat dün akşam yayınlanan 94. bölümde Acun Ilıcalı, malikanenin gerçek sahibi açıkladı.

Milliyet'te yer alan habere göre, ödül oyunu heyecanının yaşandığı gecede, kazanan takım malikanede kurulan spa merkezinde rahatlayacaktı.

Çekişmeli geçen oyun sonrası kazanan takım gönüllüler oldu. Seremonide konuşan Acun Ilıcalı da ödül malikanesinin sahibini açıkladı.

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Daha önce Hakan Hatipoğlu, malikanenin sahibinin ünlü şarkıcı Marc Anthony olduğunu açıklamıştı.

Bu haftaki ödül oyununda da Acun Ilıcalı,malikanenin son kez kullanılacağını belirterek sahibi olan kişiyi de açıkladı.

Acun Ilıcalı, ödül oyununu kazanan gönüllüler takımıyla gerçekleştirdiği konuşmada, villanın sahibinin ABD’li rapçi Pitbull olduğunu belirtti.

Gönüllüler takımı ise villanın kime ait olduğunu villadaki Pitbull yazılarından dolayı bildiklerini söyledi.

Ilıcalı, "Survivor'da Pitbull'un evini tamamladık. Neden garip bir ev ödülü vermeyelim? Var kafamda bir şeyler açıklayacağım" diye konuştu.
 

Acun Ilıcalı Narmanlı Han’da illüzyon müzesi kuracak!