22 / 05 / 2024

Acunkent Esenyurt Konutları fiyat listesi! 190 bin liraya 2 oda 1 salon!

Acunkent Esenyurt Konutları fiyat listesi! 190 bin liraya 2 oda 1 salon!

Haziran 2012te tamamlanacak olan Acunkent Esenyurt Konutları, Esenyurtta hayat buluyor. Uluhan Grup imzası taşıyan projenin inşaatına Mart 2010da başlandı...



Acunkent Esenyurt Konutları fiyat listesin göre; 1+0 dairelerin fiyatları 87 bin TLden ve 2+1 dairelerin fiyatları ise 190 bin TLden başlıyor. Projede yer alan ticari birimlerin fiyatları ise 90 bin TLden başlangıç gösteriyor.

Projeden 1+0 daire almak isteyenler 21 bin 750 TL peşinat veriyor. Taksitler 870 TLden başlıyor. 2+1 daire almak isteyenler 47 bin 500 TL peşinat veriyor. Taksitler 1.900 TLden başlıyor. Ticari birim almak isteyenler ise 22 bin 500 TL peşinat veriyor. Taksitler 900 TLden başlıyor.

Haziran 2012te tamamlanacak olan Acunkent Evleri, Esenyurtta hayat buluyor. Uluhan Grup imzası taşıyan projenin inşaatına Mart 2010da başlandı.

11 kat yükseklikte toplam 8 blok halinde hayat bulan Esenyurt Acunkent Konutları, 670 konut, 178 dükkan ile 53 ofisten meydana geliyor. İnşaat alanı 102 metrekare olan projenin 1+0dan 4+1e kadar seçenekler sunuluyor. Projede;

-40 metrekare stüdyo evler,
-60-80 metrekare 1 oda 1 salon evler,
-80-95-105 metrekare 2 oda 1 salon evler,
-155-180-185 metrekare 4 oda 1 salon evler bulunuyor.

Acunkent Ulaşım!

-Proje, TEM yoluna ve E5 karayoluna 2 km mesafededir.

-Hava ve deniz ulaşımında ise Atatürk Havalimanına 20 dakika, Avcılar Deniz Otobüsüne 10 dakika uzaklıktadır.

-Değişimin yeni adresi Esenyurt ilçesi,  son dönemde yapılan iş ve alışveriş merkezleri, kaliteli konut projeleriyle hızlı bir değişim yaşıyor.

-Projemize 1 dakikalık mesafede, 150 dönümlük bir arazide Esenyurt Şehitler Parkı ve onun yanında 100 dönümlük bir arazi üzerine kurulu Gaziler Parkı bulunuyor. Bu iki park, Türkiyenin en büyük şehir parklarından sayılıyor. Sosyal tesis alanları, kafeler, lunapark, çocuk oyun alanları, piknik alanları, yapay göletler, yürüme ve koşu parkurları, spor kompleksi, 5000 seyirci kapasiteli stadyumu ile Esenyurtlulara keyifli bir mekan sunuyor.

-Çevre parklarda, uluslararası yarışmalar için hazırlanmış paintball sahası da bulunuyor. Paintball sahaları büyüklük bakımından Türkiyede birinci; Avrupada ise ikinci sırada yer alıyor.

-Yakın gelecekte yapımı planlanan Kabataştan başlayıp Beşiktaş-Çağlayan-Alibeyköy-Tekstilkent istikametinden geçecek Mahmutbey metro istasyonu hattı, Bahçeşehir ve Esenyurt üzerinden Silivriye doğru devam edecek.

-İBBnin planlarına göre, 12 km uzunluğunda Esenyurt-Küçükçekmece-Başakşehir-Bağcılar metro hattı yapılacak. Böylece Bağcılara bağlı Mahmutbey semtinden Bahçeşehir ve Esenyurta rahatça ulaşılabilecek. Mahmutbey-Tekstilkent-Beşiktaş metrosu ile birleşebilecek. Planlanan metronun Esenyurt istasyonu, projemize 100 m  mesafede ve Esenyurt Devlet Hastanesi önünde yer alacaktır.

-Acunkentteki daire sahibi komşularınız çoğunlukla emniyet mensubları, kamu görevlileri ve üst düzey bürokratlardan oluşmaktadır.

-Proje, uluslararası fuar organizasyonlarının düzenlendiği Tüyap Fuar Merkezine 10 dakikalık mesafededir.

-Acunkent bloklarının üst katlarından ufkî şehir ve deniz manzarası görülmesi artı bir değer oluşturmaktadır.

-Çevredeki sağlık merkezlerinden Esenyurt Devlet Hastanesine 1 dakika; Medicana International Hastanesi, Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Doğan Tıp Merkezi ve Medilife Hastanesine 10 dakika uzaklıktadır.

-Çevredeki anaokulu, dersane ve okullardan Bahçeşehir Koleji Anaokulu, Beyfen Koleji,  Fatih Dersanesi, Fen Bilimleri Merkezi Dersanesi, Final Dergisi Dersanesi ve Kültür Dersanesine 5 dakika;  Beykent Üniversitesi, Okyanus Koleji ve Fatih Kolejine 7 dakika; Fatih Üniversitesi, Anafen Dersanesi ve FEM Dersanesine 10 dakika; İstanbul Üniversitesine  ise 15 dakika mesafededir.

-Çevredeki alışveriş merkezlerinden Bauhaus, Real Hipermarket, Carrefour, MediaMarkta 5 dakika; Marka City, Beylicium, Otoport Oto Alışveriş Merkezi, TORIUM AVM,  Autopia Oto Alışveriş Merkezi, 5M Migros, Koçtaş, TGAR Teknoloji Market ve Outlet Parka 10 dakika mesafededir.

http://www.acunkent.com/

0212 450 33 33


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön