29 / 04 / 2024

Adaland Aquapark yeni yatırımlarıyla dünya ile yarışıyor

Adaland Aquapark yeni yatırımlarıyla dünya ile yarışıyor

Avrupa'nın en büyük aquaparkı Adaland, yaptığı yeni yatırımlarla artık dünya ile yarışmaya başladı



130 bin metrekarelik alana yayılmış su eğlence parkı bulunan Adaland, 2003 yılında eklenen 30 bin metrekarelik Safari Parkı ve 1 km uzunluğunda ve 5 metre genişliğindeki rafting nehri ile dünyanın sayılı birkaç parkından biri haline geldi.

ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Post'un 9 Ağutos 2005 tarihli 'Ağustos ayındayız, kendinize bir iyilik yapın ve dünyanın en iyi 10 su parkında eğlenin' sloganıyla yapılan haberde, 1600 su parkı içinden Türkiye ve Avrupa'dan sadece Adaland Aquapark yer almıştı.

17 BÜYÜK, 13 KÜÇÜK KAYDIRAK
Şirketten yapılan açıklamada, içerisinde bulunan 17 büyük,13 küçük kaydırak, rafting, korsan gemisi, dalga havuzu, tembel nehir, tramplen, jakuzi, çocuk havuzu, okyanus havuzu, aktivite havuzu, plaj voleybolu ve futbol sahası ile inanılmaz bir eğlence ve macera dolu içeriğe sahip Adaland Aquapark'ta ayrıca çok geniş yelpazede yiyecek ve içecek alanları bbulunduğu belirtildi. Açıklamada şöyle denildi: "Fast-food, A la carte, Kovboy evi, Türkevi, dondurma evi, pastane, amfibar ve sahne bar hizmetleriyle ziyaretçilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte ücretsiz park yeri, fotoğraf sergisi, doktor ve çocuk kulübünden de yararlanma imkanı sunuluyor.

İlk kez Adaland Aquapark'ta animasyon ve müzik eşliğinde gerçekleştirilen "yağmur dansı", Avrupa ve dünyada örnek bir eğlence tarzı oldu. Yurtdışında da ilgi gören yağmur dansı, geniş bir alana belirli aralıklarla yerleştirilmiş fıskiyeler sayesinde üzerinde dans edenlere daha önce hiç tatmadıkları bir duyguyu yaşatmakla birlikte dansın su ile karışık enerjisinin ortaya çıkmasını sağlıyor."
Star


Geri Dön