Turizm

Adaland Aquapark yeniliklerle açıldı!

1 Mayıs'ta kapılarını eğlenceye açan Adaland Aquapark, her yıl olduğu gibi 2015 yılına da yenilikler ile girdi. Adaland Aquapark'a giren herkes, artık Seapark'ı ücretsiz olarak tüm gün kullanabilecek.


1 Mayıs'ta kapılarını eğlenceye açan Adaland Aquapark, her yıl olduğu gibi 2015 yılına da yenilikler ile girdi. 2014 yılına kadar farklı bir park olarak lanse edilen Adaland Seapark, artık Adaland Aquapark'ın içerisinde bir ünite haline getirildi. Böylece, Adaland Aquapark'a giren herkes, artık Seapark'ı ücretsiz olarak tüm gün kullanabilecek.


Seapark, toplam 29 bin metrekare alanda, 3.050 metrekare deniz suyu havuzları alanı, 6.100 metreküp deniz suyu havuz hacmi, 800 metrekare iki adet tropikal kuvars kum pilajı, 350 metrekarelik akvaryum galerisi ile artık Aquapark'ın içerisinde faaliyet gösterecek. Adaland Aquapark'a giren herkes, Seapark'ta bulunan Deniz Suyu resif havuzunu, tembel nehrini, deniz suyu çocuk havuzunu, kuvars kumlu tropikal plajı ücretsiz olarak kullanabileceği gibi, yine Seapark içerisinde yer alan Kuş cennetini, akvaryum galerilerini, köpekbalığı ve manta (vatoz) balığı havuzunu gözlemleyebilecek.


Seapark ile gelen ilave yenilikler;

* 29.000 m2 toplam ilave Seapark alanı içerisinde bulunan;

* 3.050 m2 deniz suyu havuzları

* 6.100 m3 toplam deniz suyu hacmi

* 800 m2 tropikal kuvartz kum plajı

* 350 m2 akvaryum galerisi

* Kuş Cenneti

* Tropikal tembel nehir


Yeni Asır