16 / 05 / 2024

Adalar manzaralı projede altı aylık kira garantisi!

Adalar manzaralı projede altı aylık kira garantisi!

Helis Yapı tarafından Kartalda 65 bağımsız bölüm ve iki mağaza olarak tasarlanan Beyaz Ofis, kapılarını açtı. İş dünyasına ferah alanlarda çalışma fırsatı yaratmak için yola çıkılan proje, Adalar ve Marmara manzarası eşliğinde çalışma fırsatını sağlıyor



Helis Yapı tarafından Kartalda 65 bağımsız bölüm ve iki mağaza olaraktasarlanan Beyaz Ofis, kapılarını açtı. İş dünyasına geniş ve ferah alanlarda çalışma fırsatı yaratmak için yola çıkılan projenin en cazip yanlarından biri, Adalar ve Marmara manzarası eşliğinde çalışma fırsatını sağlıyor olması. Birimlerin 120.160 ve 320 metrekare arasında değiştiği projede altı çizilmesi gereken bir diğer nokta da ofisini altı ay boyunca kiraya veremeyenlerin kira ücretini Helis Yapı'ya ait 'Proje Beyaz'ın ödeyecek olması.

Kiralamada metrekare fiyatlarının 2 bin liradan başladığı projeye daha çok mali müşavirlik, denizcilik, bilişim, inşaat ve dış ticaret firmaları ilgi göstermiş durumda. Bu arada proje için ifade edilen bilgiler arasında yapının en son teknolojiyle takip edilen profesyonel bina yönetiminin yanı sıra  çağrı merkezi, açık ve kapalı otopark, özel dizayn edilmiş lobi alanı ve resepsiyon hizmetinin de yer aldığı belirtildi.
Milliyet


Geri Dön