İş Fırsatları

Adalet Bakanlığı alım yapıyor! Zabıt katibi olmak isteyenler hemen başvursun!

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Ülke genelinde zabıt katibi adliye kontenjan dağılımı belirlendi. İşte detaylar!2023 yılında diğer yıllara göre rekor sayıda kontenjan yayımlandı

Adalet Bakanlığı ilanları yayımlandı. 2023 yılında diğer yıllara göre rekor sayıda kontenjan yayımlandı. Adliyelerle görev almak isteyenleri ilgilendiren ilan detaylar araştırılıyor. İşte ayrıntılar…

81 ŞEHİRDE 5.461 ZABIT KATİBİ ALIMI YAPILACAK!

Adalet Bakanlığı, Nisan 2023 yılında adalet komisyonlar tarafından yapılacak uygulamalı veya sözlü sınav sonucuna göre Zabıta katibi alımı yapılacak.

ZABIT KATİBİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI AYNI MI, DEĞİŞTİ Mİ?

Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki belli şartlar aranmaktadır. Ayrıca özel niteliklerde talep edilebilir.

KPSS TABAN ŞARTI KAÇTIR?

ALIM İÇİN YAŞ ŞARTI VAR MI YOK MU?

Zabıt katibi alımı için 18 yaşını doldurmuş olmak ve 35 yaşını bitirmemiş olmak gerekir.

1 Ocak 1987 yılı ve sonrası doğumlu olan kişiler sınava müracaat edebilir.

EĞİTİM ŞARTI ÖZELLİKLERİ!

Fakülte ya da yüksekokulların bilgisayar bölümü, adalet meslek yüksekokulu veyahut meslek yüksekokullarının adalet, adalet ön lisans veya ceza infaz ve güvenlik hizmetleri programı, lise ya da meslek liselerinin adalet alanı ve ilgili mevzuat gereğince bunlara denkliği kabul edilen program veya alanları ile diğer lise ve dengi okulların bilgisayar ve bilişim teknolojileri alanlarından mezun olmak gerekir.

Yukarıda sayılanlar dışında, en az lise veya dengi okul mezunu olup, daktilo ya da bilgisayar dersini başarı ile bitirildiğini belgelemek veya en son başvuru tarihi itibari ile de Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı veya kamu kurum ve kuruluşları tarafından düzenlenen kurslar sonucu verilen daktilo ya da bilgisayar sertifikasına sahip olunması gerekiyor.


Denizbank personel alımını duyurdu! İşte alım yapılacak pozisyon ve şartları!

Kültür Bakanlığı 60 KPSS puanıyla personel alıyor! İşte istenen şartlar!

Emniyet Genel Müdürlüğü 18 yaşını doldurmuş ilkokul mezunu personel alacak! Detaylar için hemen bakın!