İş Fırsatları

Adalet Bakanlığı perseonel alımı için düğmeye bastı! Bakanlıkta çalışmak isteyenler hemen bu habere bakın

Adalet Bakanlığı, merkez teşkilâtında genel idare hizmetleri biriminde sınavla stajyer kontrolörü alacağını duyurdu. Personel alımı ile ilgili Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı stajyer kontrolör başvuru şartları nedir? sorularının cevabını arayanlar detayları Adalet Bakanlığının personel alımı ile ilgili detaylı bilgileri, ilgili konumda çalışmak isteyenler için  merak konusu oldu

 Kamu içinde görev almak isteyen vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Adalet Bakanlığının personel alımı ile ilgili detaylı bilgileri, ilgili konumda çalışmak isteyenler için  merak konusu oldu. 2023 yılı için kariyer sahibi olmak isteyen ve eğitimini bir kamu kurumunda sürdürmeyi amaçlayıp İstihdam edilmek isteyen adaylar detayları araştırıyor. Adalet bakanlığının kamu da değerlendirilmek üzere yapmış olduğu ilan ve detayları haberimizde bulabilirsiniz.

 

Adalet Bakanlığı personel alımı ilanında geçen başvurusu şartları nedir?

Adaylar başvurularını Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adeslerine girerek başvurularını yapabilrler.  https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden e-Devlet şifresi girilerek aşağıda belirtilen başvuru şartlarını yerine getirebilirler. 

İlanda yayınlanan Stajyer kontrolör başvuru şartlarının sıralama şekli ise şu şekilde:

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartlara hayiz olmak ile birlikte 01 Ocak 2023 tarihinden itibaren 35 yaşını doldurmamış olmak.

 Üniversitelerin ilgili programlarında konu ile alakalı yeterince bilgiye yer veren siyasal bilimler, idarî bilimler, iktisat, maliye ve işletme alanlarında iş edinimi için  gerekli kültürü veren eğitim kurumlarından dört yıllık eğitimini almış olmak yada yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak,

Diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu (YSK) tarafından onaylanmış olması şartıyla yabancı üniversitelerin yukarıda belirtilen bölümlerinden mezun olmak,

2021 ve 2022 yılında A Grubunda çalışacak Kadrolar için gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP9 ve KPSSP48 puan türlerinin herhangi birinden en az yetmiş (70)  ve üzeri puan almış olmak (Bu iki puan türünden alınan en yüksek puan üzerinden sıralama yapılacaktır.)

Adayların başvuru işlemi tamamlandıktan sonra “Başvurularım” ekranından başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. “Başvurularım” ekranından “Başvuru Alındı” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2022/12/20221219-4-3.pdf

Türkçe öğretmenleri 2023'te ne kadar alacak?

Samanda kırmızı alarm! Fiyatlar 3 katına çıktı, artış sürecek! Yılbaşı öncesi stoklarınızı tamamlayın

Araç alacaklar dikkat! Fiyatları duyanlar şok oldu. İkinci el otoda kriz çanları çalmaya başladı