Genel

Adalet Bakanlığı'ndan Tekirdağ ve Afyon'da 3 adalet sarayı!

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı Tekirdağ-Çerkezköy, Afyonkarahisar-İscehisar ve Şuhut ilçelerine adalet sarayları yaptıracak. Açık ihale usulüne göre yapılacak ihaleler, sırasıyla 19, 17 ve 18 Ekim 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı Tekirdağ-Çerkezköy, Afyonkarahisar-İscehisar ve Şuhut ilçelerine adalet sarayları yaptıracak. Açık ihale usulüne göre yapılacak ihaleler, sırasıyla 19, 17 ve 18 Ekim 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TAZİYE EVİ YAPTIRILACAK
Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2 taziye evi yaptıracak. İhale, açık ihale usulüne göre, 14 Ekim 2011 tarihinde yapılacak.

BORNOVAYA DEVLET HASTANESİ YAPTIRILACAK
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir Bornovaya 200 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini ihaleye çıkartacak. Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale, 31 Ekim 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

OKUL VE PANSİYON İNŞAATI VE KONSER SALONU YAPTIRILACAK- Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Muğla Ortaköye birer adet güzel sanatlar lisesi, 192 kişilik pansiyon ve konser salonu inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesini gerçekleştirecek. İhale, açık ihale usulüne göre, 18 Ekim 2011 tarihinde yapılacak.
AA