29 / 04 / 2024

Adalet Yasemin Akad kimdir? Adalet Yasemin Akad ne iş yapmaktadır? 

Adalet Yasemin Akad kimdir? Adalet Yasemin Akad ne iş yapmaktadır? 

Doğuş Otomotiv Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Adalet Yasemin Akad kimdir? Adalet Yasemin Akad hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...



Adalet Yasemin Akad Doğuş Otomotiv Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir. University of Ottawa’da İşletme lisansını ve Organizasyonel Davranış yüksek lisansını bitiren Sayın Adalet Yasemin Akad, Türkiye Bankalar Birliği’nde Eğitim ve Tanıtım Grup Başkanlığı sonrasında da önce Osmanlı Bankası’nda ve sonrasında da  İş-Tim Telekomünikasyon A.Ş.’de (Aria) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevde bulunmuştur.

Adalet Yasemin Akad 2004 senesinde kendi danışmanlık şirketini kurarak çeşitli sektörlerde birçok şirkete eğitim, değişim yönetimi ve insan kaynakları yönetimi gibi konularda danışmanlık hizmetleri vermiştir. 2009-2012 seneleri arasında Rixos Otelleri’nin İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yönetim Sistemleri Grup Direktörlüğünü üstlenen Sayın Akad, 2012-2014 yılları arasında Carrefoursa’da İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği görevini yapmıştır.

Adalet Yasemin Akad kimdir? Adalet Yasemin Akad ne iş yapmaktadır? 

2014 senesinden itibaren de Netaş Telekomünikasyon A.Ş.’de İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi ve Netaş’ın bağlı ortaklıkları Netaş Bilişim Teknolojileri A.Ş., BDH Bilişim Destek Hizmetleri San. Tic. A.Ş. ve NETRD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Sayın Akad aynı zamanda Kron Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulunmuştur. Akad 2021’den bu yana İnsan Kaynakları ve Kurumsal Sürdürebilirlik Stratejileri konusunda çalışmalarını sürdürmektedir.

DOĞUŞ OTOMOTİV HAKKINDA

Doğuş Otomotiv, Türkiye’nin büyük ve lider oto­motiv ithalatçısı ve en büyük otomotiv distribütörlerinden birisi olma özelliğini taşımaktadır. Marka, iş planlarını “beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet” vizyonu ile oluşturan ve  Doğuş Otomotiv, kurumsal stratejisini “müşteri memnuniyeti odaklı çalışma” hedefi üzerine inşa eden bir firmadır. Buna göre, Doğuş Otomotiv, sektöründe Türkiye’nin en ge­niş marka ve hizmet ağına sahip bir firmadır.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?


Geri Dön