Proje Güncel

Adam Kule Evleri kampanya!

Toplam 350 adet daireden meydana gelen proje de dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor. Adam Kule Evleri kampanya kapsamında Avrupa tatili hediye ediliyor.

Daire büyüklüklerinin minimum 46 metrekareden başlayan projede, maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi. Ön talep toplanmaya devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçiriliyor. 


Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Proje ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Tek blok şeklinde yükselen proje DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede dairelerin teslimleri 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede lansman avantajlarıyla satışlar devam ediyor.


Adam Kule Evleri kampanya kapsamında 80 bin TL'ye varan indirim ve 0 faiz uygulanıyor. Projede tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye kampanyası başladı


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com