18 / 05 / 2024

Adana 2023'ün marka şehri olacak!

Adana 2023'ün marka şehri olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana'da vatandaşlarla buluştu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Valilik ziyaretinin ardından Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan on binlerce Adanalıyı selamladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana'da vatandaşlarla buluştu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Valilik ziyaretinin ardından Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan on binlerce Adanalıyı, "Dünyayı kalbura koyup elesek Adanalı gibi yar bulamayız" sözleriyle selamlayan Erdoğan, "Yeni Türkiye yolunda Adana'nın bizimle birlikte yürümesi çok önemli. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi için Adana'nın bizi desteklemesi çok önemli" dedi. 


20 KATRİLYON LİRA 

Adanalılara 'Allah coşkunuzu, birliğinizi, beraberliğinizi uhuvvetinizi daim etsin' diye seslenen Erdoğan, "Ramazanoğlu beylerinin, Türkmen beylerinin, Karaisa beyin İslam mührünü vurduğu  Adana  bugün İslam dünyasının en dinamik şehirlerinden biridir. Enerjiden tarıma sanayiden ticarete her alanda Adana 2023 Türkiye'sinin marka şehirlerinden biridir. Bunun için biz Adana'ya 12 yılda 20 katrilyon liralık yatırım yaptık. Birilerinin yaptığı gibi kurusıkı atmak değil, iş yaptık" diye konuştu. 



Sabah 


Geri Dön