28 / 04 / 2024

Adana Şanlı İş Merkezi'nin temeli atıldı!

Adana Şanlı İş Merkezi'nin temeli atıldı!

Yenilikçi bir anlayışla çağdaş mimarinin en güzel örneklerini Adana'nın Kuzeyin de yapan Marmo İnşaat, Adana'nın güneyinde ki yeni projesiyle dikkat çekiyor. Şanlı İş Merkezi'nin temeli atıldı..



Yenilikçi bir anlayışla çağdaş mimarinin en güzel örneklerini Adana'nın Kuzeyin de yapan Marmo İnşaat, Adana'nın güneyinde ki yeni projesiyle dikkat çekiyor. Temel gereksinimleri günümüzün en son teknolojisiyle gerçekleştiren Marmo İnşaat'ın gözde projesi Şanlı İş Merkezi'nin temeli görkemli bir törenle İncirlik yolundaki şantiyede atıldı. Temel atma törenine  Adana  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Sarıçam'a yatırım yapılmalı

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ , insanların işyerlerini büyütüp 5 yıldızlı otel konforunda çalışmanın herkesin hayali olduğunu söyledi. Uludağ, Adana'nın inşaat sektörüyle iilke gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek, "Bu iş merkezinde bol yeşil alan olması da ayrıca sevindiricidir. Herkesin sarıçama yatırım yapması lazım" ifadelerini kullandı. 


Bütün ayrıntılarında daha kaliteli bir iş hayatı 

Marmo İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Enver Elbistan, Marmo İnşaat'ın ilk defa Adana'nın güneyinde bir projeye başladığını ve bu hayata geçirdiği projenin depreme dayanıklı olması yönünden de çalışılabilir ortamlar sunduğunu söyledi. Proje yapılırken son derece hassas davrandıklarını belirten Elbistan, "Daha önceki projelerimizde olduğu gibi Şanlı İş Merkezi'ni de her ayrıntısında daha kaliteli bir iş hayatı için tasarladık. Adanalıların yanı sıra gayrı menkulün iyi bir yatırım aracı olduğuna inananlar projemize sahip çıktı. Daha temelini atmadan gösterilen ilgi bizi mutlu elti. Bunun için tüm alıcılarımıza teşekkür ederim" dedi. 


5 yıldızlı otel konforu 

Her ofiste 8,5 metre yüksek tavan, banyo. wc, mutfak, 80m2 asma kal ofis ile bütün alıcılarına avantajlar sunan Şanlı İş Merkezi bu yönüyle yatırımın cazibesini de artırıyor. E5 üzerinde 24 saat güvenlik kontrolü altında olan Şanlı İş Merkezi bütün yatırımcılarına 5 yıldızlı otel konforu ve güveni sağlıyor. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön