28 / 04 / 2024

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...



Adana Uluslararası Tarım Fuarı, 16. defa kez kapılarını ziyatretçilerine açmaya hazırlanıyor. Azerbaycan, Irak ve İran’dan 250’den fazla iş insanı ve 60’in üzerinde il ve ilçeden katılım ve ziyaretçi hedefleniyor. Buna göre fuar, tarımın her çerçevesinde ve bahçecilik ekipmanları alanında ihtiyaç duyulacak her türlü donanım, geniş ürün gamı, son teknolojik ürünler ile inovasyon konusundaki tüm değişiklikleri ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Fuarda üretici ile son kullanıcıyı bir araya buluşturacak. Tarımın başkenti Adana’da otuz beş bin metrekarelik alanda açılacak fuar, bu bölgenin en kapsamlı tarım ve sera bahçe fuarları arasında gerçekleşecek.

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Fuarda traktörler, biçerdöverler, hayvancılık, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, zirai ilaçlar, gübreler, tohum, fide, fidan, çiçekçilik, sera teknolojileri, su ve sulama sistemleri çiftçilik ekipmanları, hayvan sağlığı ve ekipmanları, hayvansal üretim makineleri, canlı hayvan yetiştiriciliği, tarımsal ürünler, Agro bilişim ürün grupları tüm ziyaretçilere sergilenecek.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023 te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Yapılan hazırlıklar hakkında bilgi veren Tüyap Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Azerbaycan, Irak ve İran’dan 250’nin üzerinde yabancı iş insanı ile 60’in üstünde il ve ilçeden ziyaretçi beklediklerini kaydetti. Tüyap Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Her yıl ziyaretçi sayımız giderek artıyor. Çok fazla sayıda verimli iş bağlantıları bekliyorum. Öte yandan fuarımızda çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü ürün, hizmet ve teknoloji yer alacak” diye konuştu.  Adana  Tarım ve Sera Bahçe Fuarı, dört gün boyunca sadece son gün 18.00’e kadar olacak şekilde 9.30 – 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

ADANA TÜYAP FUARI NE ZAMAN?

Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği, ÇUFAŞ - Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı, 13-21 Ocak 2024 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Adana İnşaat Fuarı Türkiye ve Kıbrıs'ı bir araya getirdi!

11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı!


Geri Dön