Konut

Adanuspark’ta annelere yüzde 1 peşinat: Metrekaresi 3 bin 300 TL!

Çukurova Gayrimenkul Adanuspark’ta Adanuspark’ta 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında tüm annelere yüzde 1 peşinat hediyesi sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor...


Çukurova Gayrimenkul deniz ve adalar manzaralı konumuyla dikkat çeken projesi Adanuspark’ta, Anneler Günü hediyesini şimdiden hazırladı. Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da yer alan Adanuspark’ta 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında tüm annelere yüzde 1 peşinat hediye. “Yuvayı Dişi Kuş Yapar” sloganı ile hayata geçirilen kampanyada kredi ödemesine bir yıl sonra başlama fırsatı sunuluyor.


Hemen taşınma imkanı bulunan Adanuspark’ta Anneler Günü’nü erken karşıladıklarını belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, annelere özel iki alternatifli bir kampanyaya imza attıklarını açıkladı. Her iki seçenekte de yüzde 1 peşinatı annelere hediye ettiklerini vurgulayan Yıldız, “Birinci seçenekte peşinatın yüzde 17’si altı ay, yüzde 17’si bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 65’lik banka kredisi ise bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor. İkinci seçenekte peşinatın yüzde 24’ü bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 75 oranında banka kredisi ödemeleri ise hemen başlıyor.” dedi. Haziran sonuna kadar sürecek Anneler Günü kampanyası ile Adanusparklı olmanın kolaylaştığı projede daireler 3 bin 300 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuluyor. 


www.adanuspark.com 

0216 671 14 14