28 / 04 / 2024

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 



Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Zermeram Projesine Yönelik Adi Ortaklık Kurulması hakkında açıklama yaptı. 

Adese Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında, Konya ili, Meram ilçesi, Kozağaç Mahallesi, 27396 ada, 1 parselde tapuya kayıtlı 244 bin 060,17 metrekare yüzölçümlü arsa üzerindeki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bugün Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adese Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimiz ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında, KONYA ili MERAM ilçesi KOZAĞAÇ mahallesi 27396 ada, 1 parselde tapuya kayıtlı 244.060,17 m² yüzölçümlü arsa üzerindeki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile 17.12.2021 (Bugün) itibariyle Zermeram Adi Ortaklığı kurulmuştur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Geri Dön