27 / 04 / 2024

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 



Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Konya Ilıca şubesinin devri hakkında açıklama yaptı. 

Adese Gayrimenkul'ün 24 Mayıs 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,

Sözleşme imzalanacak
Camiatik Mah. Nadaroğlu Cad. N25/2 Ilgın / KONYA ''ILICA" şubesinin demirbaşlarının Akbiz Gıda İhtiyaç Mad. Tic. San. Ltd. Şti.'ne deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına;

Karar çıktı
İlgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazaları ile devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde bulundurularak, tüm mağazalarının devir işlemleri tamamlandıktan sonra duyurulmasına, oy birliği ile karar verildi. 

Adese Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Şirketimizin 24.05.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında,

1- Camiatik Mah. Nadaroğlu Cad. N25/2 Ilgın / KONYA ''ILICA" şubesinin demirbaşlarının Akbiz Gıda İhtiyaç Mad. Tic. San. Ltd. Şti. 'ne deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına;

2- İlgili devir işlemi bedelinin, görüşmeleri devam etmekte olan diğer mağazalarımızın devir bedellerine yapacağı etkiler göz önünde bulundurularak, tüm mağazalarımızın devir işlemleri tamamlandıktan sonra duyurulmasına, oybirliği ile karar verilmiştir. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  


Geri Dön