Otomobil

Adeta bir uzay mekiği! BMW X7’nin yeni fiyatı belli oldu!

 Adeta bir efsane haline dönüşen BMW’nin X serisinin en çok beğenilen araçlarından X7’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. BMW, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin yeni fiyatını revize ederek resmi internet sitesinde yayımladı. BMW, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da tüm modellerinin güncel fiyat listesini takipçileri için paylaştı

BMW’nin en çok sevilen ve sınıfının en gözde araçlarından biri olan X7’nin fiyatı haziran ayı itibari ile güncellendi. BMW, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da tüm modellerinin güncel fiyat listesini takipçileri için paylaştı.

Aydınlatmalı "BMW Iconic Glow" böbrek ızgaranın yanı sıra BMW'nin simge durumuna gelmiş özelliklerine odaklanmış olan ön tasarım, BMW X7’nin güçlü karakterini yansıtan bir görünüm ortaya koyuyor.

Güçlü BMW TwinPower Turbo 6 silindirli dizel motor 340 beygir gücünün yanında standart olarak sağlanan 2 akslı havalı süspansiyon, bu araç ile yapılan tüm yolculukları üst düzey konfor tecrübesine dönüştürüyor.

İntegral Aktif Direksiyon manevralar esnasında çevikliği, yüksek hızlarda ise sürüş konforunu bir üst seviyeye taşıyarak farkını ortaya koyuyor.

Peki, BMW X7'nin teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

GÜÇ AKTARIM SİSTEMİ VE SÜSPANSİYON

Güçlü tepkiyi cömert güç rezervi ile bir araya getiren BMW TwinPower Turbo 6 silindirli sıralı dizel motor, 0’dan 100km/saate 5.9 saniye gibi çok kısa bir sürede ulaşıyor.

Executive Drive Pro donanımının etkin salınım dengeleyici sistemi, bir yandan virajlarda bir yandan da düz yollarda BMW X7’nin hareketini azaltıyor.

YENİ BMW X7'NİN İÇ HACMİNDEKİ YENİLİKLER

Yedi yolcu kapasitesi 2120 litreye kadar ulaşan bagaj hacmi ile beraber günlük yaşamda karşınıza çıkabilecek her türlü duruma hazırlıklı olmanızı sağlıyor.

BMW X7 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BMW X7 FİYATI

Yeni BMW X7 xDrive40d M Excellence  Otomatik Mild Hybrid – Dizel fiyatı: 12.953.200 TL

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bmw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Haziran 2023 tarihinde saat 03.38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.38 Türk Lirası, Euro 25.15 Türk Lirası, altının gramı ise 1474 Türk Lirası değerindedir.

BMW 1 Serisine gelen zam herkesi şoke etti! İşte BMW 1 Serisi’nin yeni fiyatı...

BMW İX’e haziran ayı zammı geldi! BMW, İX’e tam 85.700 TL zam yaptı!

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!