Ekonomi

Adı kara listede olanlara bankalardan müjde! Başvuran nakit alacak!

Adı bankaların kara listesinde olanlara müjde geldi. İşte bankaların son dakika kampanyası ile ilgili merak edilen detaylar...Eğer siz kara listede yer alıyorsanız ihtiyaç kredisi kullanmak istediğinizdet kara listede olmanıza sebep olan borçlarınızı kapatıp daha sonra bankalar üzerinden kredi kullanabilirsiniz

Kamu veya özel bankalar üzerinden bir kredi başvurusu veya kredi kartı başvurusu yapıldığında eğer kara listedeyseniz bankaların size kredi verme ihtimali düşüktür. Eğer siz kara listede yer alıyorsanız ihtiyaç kredisi kullanmak istediğinizdet kara listede olmanıza sebep olan borçlarınızı kapatıp daha sonra bankalar üzerinden kredi kullanabilirsiniz.

Peki bankaların kara listesinde olanlar kredi alabilir mi? Bankaların kara listesinde olanlar kredi kullanabilir mi? Kara listede olanların kredi kullanımı nasıl olur? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Yaşanan gelişmelere göre kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halkbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Acil olarak nakit paraya ihtiyacı olan ve kredi çekmek isteyenler, kara listede yer almalarına sebep olan borçlarını kapattıktan sonra Ziraat Bankası ile Vakıf Bank ve Halkbank'a başvurabilir.

Peki bankaların kara listesinde olanlar kredi alabilir mi? Bankaların kara listesinde olanlar kredi kullanabilir mi? Kara listede olanların kredi kullanımı nasıl olur? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Konu ile ilgili detaylara göre, emekli olan vatandaşların kredi kullanabilmelerine yönelik olarak Ziraat Bankası, Vakıf Bank veya Halkbank aracılığıyla emekli maaşını kendi bankalarından alması, sigortalı olarak çalışan vatandaşların da kara liste borçlarını sildikten sonra söz konusu bankalardan kredi alabilmeleri için son çalıştıkları iş yerinde en az 6 aylık sigortasının yatıyor olma koşulu aranıyor.

Ziraat Bankası'ndan nasıl kredi alınır?

Türkiye'de en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, kara listede bulunan ve borçlarını kapatan emekliler için başlattığı yeni kampanyasını sigortalı olarak çalışan ve devlet memuru olan vatandaşlara yönelik olarak da başlattı. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, kara liste borçları kapatıldıktan sonra size en yakın Ziraat Bankası şubesine başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmanız durumunda kimlik, gelir belgesi ve borcu yoktur evrakları talep edilir. Başvuru yapılan kredi ile ilgili olarak ortalama 1 ila 4 iş günü içinde sonuç bilgisine ulaşılır.

Vakıfbank ve Halkbank'tan nasıl kredi alınır?

Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, konu ile ilgili olarak bankaya başvuru yapabilir. Başvuru yapanların belirtilen kredi koşullarına uygun olmaları durumunda 5 dakika içerisinde kredi sonucuna ulaşabilir. Emekli vatandaşlar, sigortalı çalışanlar ve de devlet memuları hangi bankadan kredi almak isterse o bankaya başvuru yapabilir.

Milyonlara faizsiz kredi müjdesi! Dikkat! Başvurular...

Devlet dairelerinde çalışanlar dikkat! Herkese 35 bin TL kredi müjdesi!

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Emlakta 2022 nasıl geçecek?