Kentsel Dönüşüm

Adil Gökçadır: Bursa'da 500 bina yenilenmeli!

Adil Gökçadır, "Deprem tehdidi altındaki ülkemizde, artık bir zorunluluk haline gelen kentsel dönüşüm çalışmalarını gönülden destekliyoruz. Bugün Bursa'da 650 bin binanın 500 bini yenüenmelidir" diye konuştu.


İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette sektörün sorunları, rekabet koşulları, kentsel dönüşüm ve geleceğe yönelik hedefler konuşuldu. Burkay'a yerıi görevinde başarı düeyen İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, "Dernek olarak en büyük hedefimiz Bursa'ya yakışır konutların üretilmesi noktasında sektör temsilcilerimize ve çalışanlarımıza eğitimler vermektir" dedi. 



AKTİF ROL ALIYORUZ 


Bursa'nın birinci derece deprem bölgesinde yer aldığını vurgulayan Gökçadır, kentsel dönüşümde aktif rol almaktan mutluluk duyduklarım dile getirerek şunları söyledi: "Deprem tehdidi altındaki ülkemizde, artık bir zorunluluk haline gelen kentsel dönüşüm çalışmalarını gönülden destekliyoruz. 

Bu kapsamda çeşitli belediyelerimizle toplantılar düzenledik. Kentsel dönüşümün nabzını hazırladığımız anketler ve raporlarla tutmaya devam ediyoruz." 


Hürriyet