29 / 04 / 2024

Adıyaman'da icradan 1.2 milyon TL'ye çırçır fabrikası!

Adıyaman'da icradan 1.2 milyon TL'ye çırçır fabrikası!

Adıyaman İcra Müdürlüğü; değeri 1 milyon 217 bin 976 TL olan çırçır fabrikasını ihaleye çıkardı. Söz konusu fabrikanın ihalesi 6 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilecek...



VERİLEN İLAN ŞU ŞEKİLDE;

T.C ADIYAMAN 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Dosya No: 2009/ 380 Tal.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1-TAPU KAYDI: Adıyaman ili merkez ilçesi Siteler mahallesi Kahta yolu mevkii 429 Ada 113 nolu parsel üzerinde bulunan çırçır fabrikası.
ÖZELLİKLERİ: Taşınmaz yaklaşık 3170,00 metrekare olup, parsel üzerinde iki katlı idari bina olup, her katta brüt 180,00 m2'lik büro bulunmaktadır. Parsel üzerinde ayrıca tek katlı 780,00 metrekare çırçır fabrikası mevcuttur. Ambar olarak kullanılan bina 2 katlı olup her kat 564 m2'dir. Yapı 2. smıf B grubu yapı olup yaklaşık 15 yaşındadır.

İMAR DURUMU: imar sınırları içindedir.

Satış Saati: 09:20-09:30 arası Muhammen Bedeli: 1.217.976,80 YTL

Satış Şartları:

1 - Satış 06.01.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında 2. icra Müdürlüğü önündeki koridorda açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacaklan toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 16.01.2012 günü aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkanlacaktrr. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklılann alacaklar toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2 - Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Tellaliye resmi, damga vergisi, tapu harç ve masraflan ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3 - ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialannı dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4 - Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse icra ve iflas Kanunu'nun 133'üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, iki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5 - Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6 - Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukanda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

işbu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerini kaim olmak üzere ilan olunur.
(IlK. m. 126) (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.    (Basın: 70760)

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ


Geri Dön