27 / 04 / 2024

Adıyaman'da yeni otogarın inşaatı devam ediyor!

Adıyaman'da yeni otogarın inşaatı devam ediyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni otogarın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Otogar yapımını üstlenen firma tarafından yürütülen faaliyetlerle önemli bir aşamaya gelindi. Otogarın ana binasının yapımında önemli mesafe kaydedildi..




Adıyaman Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni otogarın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.


Otogar yapımını üstlenen firma tarafından yürütülen faaliyetlerle önemli bir aşamaya gelindi. Otogarın ana binasının yapımında önemli bir mesafe kaydedildi. Binanın dış cephesine cam giydirme işlemleri yapılıyor. Çalışmaların şu ana kadar hızlı bir şekilde devam ettiğini, bundan sonra da aynı tempoyla devam edeceğini belirten Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, modern bir otogar olmakla birlikte içerisinde alışveriş yapılabilecek işletmelerin olacağını söyledi.


Başkan Büyükaslan; “Otogarımızın toplam alanı 35 bin metre kare. Otogar içerisinde yer alacak olan yazıhaneler, kafeterya, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal alanların yapılacağı alan ise 6 bin metre kare alandan oluşacak. Otobüs peronlarının bulunduğu alan ise 4 bin 500 metrekare alandan ibarettir. Toplam 10 bin 500 metrekare olan otogarın diğer kalan bölüm ise açık alan olacak. Otogarımız, projesi itibarıyla bittiğinde Türkiye’nin en güzel otogarlarından birisi olacaktır” dedi.



Adıyaman Ses


Geri Dön