28 / 04 / 2024

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL Square projesinde satışlar başladı. Proje Arnavutköy Habibler'de hayata geçiriliyor. Peki ADL Square projesinde hangi tip konutlar var? Konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...



ADL Square projesi, ADL GYO tarafından, İstanbul Arnavutköy'de Habibler meydanda hayata geçiriliyor. 

ADL Square'da konut satışları başladı. 20 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirilen projede, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 

Toplam 66 adet konutun yer aldığı projede, daire teslimlerinin 2024 Şubat tarihinde yapılması planlanıyor. 

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL Square projesinde yer alan 3 oda 1 salon daireler net 121 brüt 151 metrekare, 4 oda 1 salon daireler ise net 150 brüt 183-185 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

Proje, İstanbul Havalimanı'na yakın konumuyla dikkatleri çekiyor. Aynı zamanda, metre ve tramvay ulaşımına da yakın konumda yükselen proje, az katlı mimari tasarımıyla ön plana çıkıyor. 

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL Square projesinde, mağaza alanları, park, çocuk oyun alanı ve sosyal tesis gibi farklı donatı alanlarına yer veriliyor. 

Projede her araç için otopark bulunuyor ve elektrikli araçlar için de şarj istasyonu yer alıyor. 24 saat güvenlik hizmeti sunulan projede, özenle düzenlenmiş peyzaj alanları, geniş yeşil alanlar ile sosyal ve kültürel aktivitelerin hayata değer katacağı sosyal kulüp ayrıcalıkları sunuluyor. 

ADL SQUARE TEMMUZ 2023 FİYAT LİSTESİ 

ADL Square projesinde yer alan 3+1 ve 4+1 konutların fiyatları belli oldu. 

Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 10 milyon 750 bin Türk Lirası, 4 oda 1 salon konutların fiyatları ise 12 milyon 750 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL İnşaat Şirketi 2014'te  Adil Güngör tarafından kuruldu. Merkezi Sultangazi’de yer alan şirket, konut, AVM, sağlık ve turizm yapılarıyla bölgesinin yükselen değeri şeklinde dikkatleri çekiyor. Şirket, tüm projelerinde tasarımından malzemesine, mühendisliğinden işçiliğine kadar her zaman insanı merkezde tutan bir anlayışla hareket ediyor. 

Web: https://www.adlgyo.com/

Tel: 0 532 449 97 75

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Sylvana İstanbul Villaları'nda büyük fırsat! Peşin ödemelere yüzde 40 indirim! Sylvana İstanbul nerede?

Sur Yapı Exen Konakları nerede? Yüzde 25 indirimle 3+1 ev sahibi olma fırsatı!


Geri Dön