26 / 07 / 2024

Adli Tıp Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!

Adli Tıp Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!

Adli Tıp Kurumu tarafından 80 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, başvuru genel şartları neler ve kimler başvuru yapabilecek? 


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Adli Tıp Kurumu tarafından Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 80 sözleşmeli personel alımı yapılacağı kaydedildi. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Bu süreçte başvuru genel şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

ADLİ TIP KURUMU 80 PERSONEL ALACAK

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması.
- Son başvuru günü olan 11 Ağustos 2024 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarı ile 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)
Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için merkezi sınavın (KPSS-2022) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)
- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olması lazımdır.
- 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmaması gerekmektedir.
- 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması gerekir.
- Kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir.
- Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak pozisyon için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olması lazımdır.
- Arşiv araştırması olumlu olması gerekir.

 Adli Tıp Kurumu personel alımı yapacağını duyurdu!

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacak. Şahsen veya posta yoluyla yapılan
başvurular kabul edilmeyecek Adaylar her bir pozisyon için yalnızca bir başvuru yapabilecek. Kılavuz: https://kamuilan.sbb.gov.tr/ilanDetay.aspxkod=ea4sIUe%2bwW6FvJBWstVCEsir2sYvvp0aaE1yDx24%2bZZByOuW88z3JhWEk0kL6p4QjqCP1ud2wJd8PxUPrWL3W5TjCsdjq4X1sxj4rag7CM8Pl8mDQ%2bo7WpIJqyEgpTQl

Jandarma Genel Komutanlığı 31 personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Kızılayı personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜRKSAT personel alımı yapacağını açıkladı! Birçok kadro ve pozisyona personel alımı...

Türk Hava Yolları duyurdu! THY TGS personel alımı yapacak...

 

 


Geri Dön