Kim Kimdir?

Adnan Erdan Kimdir?

Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan’ın mesleği nedir? Adnan Erdan nereden mezundur? İşte detaylar!Ş

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adnan Erdan’ın biyografik bilgisi...

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ERDAN KİMDİR?

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş yönetim kurulu başkanı olan Adnan Erdan, 7 Mart 1952 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

ADNAN ERDAN NEREDEN MEZUNDUR?

Adnan Erdan, Marmara Üniversitesinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. Adnan Erdan, daha 11 yaşında başladığı çalışma hayatına muhasebe mesleği ile devam etti. 1975’te Fikret ÇETİN ile beraber Tapaş Koll. Şti’ni kurarak 1985 yılına kadar İnşaat taahhüt işleri ile çalışma hayatını sürdürdü. Bununla birlikte 1986 yılından itibaren Bantaş Bandırma Ambalaj San.ve Tic. A.Ş.’ye ortak olarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmeye devam ediyor.

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. NE ZAMAN KURULDU?

Fikret Çetin, mezuniyetinin ardından da Alarko Holding de çalışıp, 1975 yılında ise Adnan ERDAN ile Tapaş Koll.Şti.'nin kurucu ortağı olarak inşaat taahhüt işleri ile meşgul olan, iştigal oldu ve sonrasında 1986 yılından bu zamana kadar Bantaş Bandırma Ambalaj San.ve Tic.A.Ş.'nin ortağı olarak Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir.

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. Bandırma ile Balıkesir Asfaltı 8. km’de yer alan Kutu Oluşum ve Bandırma Örnek Sanayi Sitesi’nde bulunuyor. Metal Ofset fabrikalarında en son teknolojiye sahip metal ofset baskı ve teneke kutu üretimi ile müşterilerinin istekleri doğrultusunda peynir, zeytin, turşu, zeytin yağ, nebati yağ, madeni yağ ve boya sektörleri için teneke ambalaj üretimi yapıyor.

BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş. ilk kurulduğu zamandan bu yana sektörlerindeki lider konumdaki firmalara teneke ambalaj tedarik ediyor. Bu bilgilere ek olarak da BANTAŞ BANDIRMA AMBALAJ SANAYİ TİCARET A.Ş, 30 yıldan beri ihracat yapmakta ve ürün gönderdiğimiz ülke sayısı her geçen gün artmaktadır.