27 / 04 / 2024

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat



Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinni Rus milyarder Abramovic satın aldı. Uzun süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarderin evin bulunduğu arazide helikopter pisti ile eve ulaşan yolları yeniden yaptırdı ardındn da kale gibi duvar inşa ettiği ortaya çıktı.

ADNAN OKTAR'IN EVİNİN YENİ SAHİBİ!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın satışa çıktığı günden itibaren gündem olan milyon dolarlık 'kozmik malikanesinin' yeni sahibi belli oldu. Adnan Oktar’ın yıllarca oturduğu Kandilli Vaniköy’deki malikâne, artık Rus oligark Roman Abramovic’in.

Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, dünyaca ünlü Rus oligark Roman Abramovic, Rusya’ya karşı uygulanan yaptırımlar sonrası Londra’dan İstanbul’a taşınmıştı. 

Dünyanın sayılı milyarderlerinden olan Abramovic’in uzun süredir İstanbul’da kendine göre bir ev arayışında olduğu biliniyordu. Rus milyarderin yalı almak istediği ancak helikopter pisti yaptırmak istemesi üzerine bu fikrinden vazgeçtiği öğrenildi.

 Adnan Oktar ın Kandilli deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

ADNAN OKTAR'IN ESKİ EVİ 18 MİLYON DOLARA SATILDI!

Rotasını daha geniş arazilere çeviren Abramovic, Oktar'ın Vaniköy’deki malikanesini satın aldı. Malikanenin arsası 9 bin 600 metrekare, kapalı alanı ise 2 bina şeklinde ve yaklaşık 2 bin metrekare.

Evin bulunduğu arazide helikopter pisti yoktu ama gerekli izinler alınmış ve inşasına başlanmıştı. Eve giden yollar da yeniden yapılırken, mülkün çevresine de kale gibi duvarlar inşa edildi. Abramovic bu ev için 18 milyon dolar verdiği konuşuluyor.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Geri Dön