30 / 04 / 2024

Adres Yalıkavak 46 villa ve butik otelden oluşuyor!

Adres Yalıkavak 46 villa ve butik otelden oluşuyor!

Muğla’nın Bodrum bölgesinde M2 İnşaat tarafından 62 dönümlük arazide inşa edilen ‘Adres Yalıkavak’ projesinde 46 villa ve daire ile bir de butik otel bulunuyor. Projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan da yer alıyor.



Artık Bodrum’da tatil yapmayacak, Adres Yalıkavak’taki konforlu evinizde doyasıya yaşayacaksınız.


M2 inşaat imzası taşıyan Adres Yalıkavak’ta büyüklükleri 165 ile 470 metrekare arasında değişen 46 villa ve 45 odalı bir butik otel yer alıyor. 


Kendine ait sahili ve iskelesi bulunan projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alanda yer alıyor.


MARİNAYA 7 DAKİKA

Yalıkavak marinaya 7 dakika mesafede bulunan Adres Yalıkavak’ta kot farkından dolayı hiçbir villa bir diğerinin manzarasını engellemiyor. Villa sakinleri bahçelerinde otururken bile Gökçebel ve Tilkicik koyunun panoramik manzarasını seyredebiliyor. Projede yolların tamamının yer altında olması planlanıyor. Böylelikle villaların etrafı trafikten ve gürültüden arındırılmış, olacak. 


‘Hayat bir kere yaşanır’ sloganı ile inşa edilen Adres Yalıkavak’ta; çocuk oyun alanları, spor alanları, projeye ait iskele, sosyal tesisler ve butik otel bulunuyor.


12 AY BOYUNCA TATİL

Doğasıyla öne çıkan proje, çocuk odaklı, aile perspektifli, her türlü ihtiyacın kolayca sağlandığı, huzur içinde yaşanabilecek bir adres olarak gösteriliyor. Tatil rahatlığı, eğlence, dinlence hepsi, 12 ay boyunca Adres Yalıkavak’ta bir arada sunuluyor. Projede su oyunları imkanı, her türlü sportif etkinliğe özel sahalar, kortlar, oyun parkları hatta kaydıraklı ayrı havuzlarla donanmış Beach Club bulunuyor. Tüm ailelerin kullanabileceği yarı olimpik havuz ve restorandan oyun salonlarına, gençler için sinema odalarından minikler için oyun odalarına kadar her ayrıntının düşünüldüğü çok gelişkin sosyal tesisler bulunuyor. Misafirlerin de konforla ağırlayabileceği beş yıldızlı de-luxe bir otel Adres Yalıkavak’ı bir adım öne çıkarıyor. Daire sahiplerine ve otel misafirlerinekafelerden restoranta, saunadan Türk ve buhar hamamına, aerobikten fitnessa, kuaförden masaja kadar farklı hizmetler sunuluyor. Proje sakinleri otomobillerini, kış-yaz değişken hava koşullarında güvenle koruyabileceği iç yollardan ve  kapalı otoparklardan faydalanıyor.


SIRADAN BİR EVDEN FAZLASI

Projenin, denize sıfır konumu dikkat çektiğini belirten M2 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, “Adres Yalıkavak projesi; Bodrum’un en prestijli, en özenli villalarının bulunacağı adres olacağını şimdiden hissettiriyor. 32 adet villa ve 14 adet villa dairesi olarak planlanan proje, aynı zamanda büyük metrekare kullanım alanlarıyla benzersiz bir ferahlık sunuyor. Villaların 500 metrekare ila 1200 metrekare bahçeleri ve özel havuzları da olacak” dedi. Projede yaşamın 2017 yılı Şubat  ayında başlayacağını belirten Yılmaz şunları söyledi: “Adres Yalıkavak sakinleri, sadece bir ev satın almayacaklar; Bodrum’un eşsiz manzarası, denizi ve kumsalları, mandalina çiçeği kokuları, güneşi, antik yeldeğirmenleri, begonvillerle bezenmiş yemyeşil doğası,  eğlence ve dinlence için seçkin mekanlar; her şeyden önemlisi de seçkin komşuluklar satın almış olacaklar”


ÇOCUKLAR ÖN PLANDA

Adres Yalıkavak’ta en ayrıcalıklı konuklar; çocuklar. Burası tüm çocuklar için bir eğlence merkezi ama özellikle de 0-3 yaş grubu için tam bir çocuk cenneti.. Onların bir yandan doğayla haşır neşir olmasını isterken, öte yandan eğlenceden kopmamaları için de birçok etkinlik hazırlandı. Aileler Akdeniz lacivertinin muhteşem güzelliğiyle huzur bulurken; çocuklar su parkları, kaydıraklı havuzlar, 4500 metrekarelik tenis kortları , oyun odaları, bilgisayar salonu, her türlü spora ve eğlenceye uygun yeşil sahaları ve trombolin gibi sayısız aktivitelerle vakit geçirecek.


AKILLI VİLLA

Villasıyla, havuzuyla, bahçesiyle, ulaşımıyla öne çıkan Adres Yalıkavak, hayatı kolaylaştıracak akıllı ev sistemiyle donatıldı. Dünyaca ünlü Leed Gold sertifikalı yeşil bina konseptiyle inşa edilen ve ahşap, cam, mermer, alüminyum, çelik dışında, doğal olmayan hiçbir malzeme villaların yapımında kullanılmadı. Evinizin ısıtma ve soğutmasında kullanılan NRV sistemiyle % 30 ısı tasarrufu sayesinde, enerji savurganlığı önlendi.


HAYAT KOLAYLAŞACAK

Adres Yalıkavak, 5 yıldızlı tatil köyü konforuyla,  ihtiyaçların zahmetsizce karşılanacağı  bir yaşam alanı olarak tanımlanıyor. Daire sahipleri tatilin tadını çıkarırken, , house keeping servisi de evlerin düzeni ve temizliğiyle ilgilenecek. Profesyonel ve deneyimli ekibimiz 7 gün 24 saatproje sakinlerine hizmet sunacak.  Adres Yalıkavak’da,  güvenlik görevlileri sürekli denetimleriyle, huzuru sağlayacak.



Hürriyet 


Geri Dön