28 / 04 / 2024

Azerbaycan’daki projenin tesisatını AE Arma-Elektropanç üstlendi!

Azerbaycan’daki projenin tesisatını AE Arma-Elektropanç üstlendi!

Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, Shahdag Oteller Projesi’nin mekanik ve elektrik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini 24.5 milyon USD bedelle üstlendi.



Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün 250km kuzeyinde,  eşsiz doğası ile ünlü Gusar bölgesinde yer alan Shahdag Kış Turizmi Kompleksi Projesi kapsamında inşaatı devam eden Shahdag Oteller Projesi’nin mekanik ve elektrik (MEP) tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini 24.5 milyon USD bedelle üstlendi.


Dünya çapında elektrik, elektronik, mekanik ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında, teknik servis sağlayıcı Imtech N.V’nin ortağı olan AE Arma-Elektropanç Shahdag Oteller Projesi kapsamında, toplam 331 odadan oluşan Palace Hotel ve Five Star Hotel isimlerinde iki adet beş yıldızlı otelin yapımında teknik müteahhit olarak yer alacak. Projenin, Gusar Bölgesindeki kış turizmine ivme kazandırması ve bölgeyi dünya standartlarında sayılı kış sporları merkezlerinden birisi yapması bekleniyor.

  


Geri Dön