29 / 04 / 2024

AE Arma Elektropanç, Katar'da ofis açtı!

AE Arma Elektropanç, Katar'da ofis açtı!

İnşaat sektöründe 35 yıllık deneyimi ile Teknik Müteahhit olarak hizmet veren   AE Arma-Elektropanç, üç kıtada bulunan ofislerine bir yenisi daha ekleyerek Katarda ofis açtı



AE Arma-Elektropanç ayrıca, sektörün uluslararası arenadaki en önemli konferanslarından olan  MEP Katar 2011 Konferansının da ana sponsorlarından biri oldu. Konferans 26-29 Haziran tarihleri arasında Katarda gerçekleşti.

Bugüne kadar Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında gerçekleştirilen pek çok önemli projede teknik müteahhit olarak yer alan AE ArmaElektropanç, yurt dışındaki ofislerine bir yenisini daha ekledi.

AE Arma-Elektropanç, Moskova, Dubai, Abu Dhabi, Bakü ve KKTCden sonra Katarda açtığı ofisle yurtdışındaki konumunu güçlendirdi.

MEP Katar 2011 Konferansına sponsor oldu
Katar ofisi ile Ortadoğudaki konumunu güçlendiren AE Arma-Elektropanç, uluslararası MEP Katar 2011 Konferansının ana sponsorlarından biri oldu. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren pek çok uluslararası markanın temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan konferans, yeni fırsat ve eğilimleri anlamak, deneyimleri paylaşmak için etkili bir platform olarak kabul ediliyor.
Mekanik, elektrik ve tesisatla ilgili son gelişmelerin ve gelecekle ilgili teknolojik beklentilerin ele alındığı oturumlarda, verimliliği artırmak için sürdürülebilir stratejiler geliştirme, proje maliyetlerinin azaltılması, enerji avantajının sağlanması ve kapsamlı sektör analizi gibi konular  ele alındı. Konferans, 26-29 Haziran tarihleri arasında Katarda gerçekleşti.


Geri Dön