02 / 05 / 2024

AE Arma-Elektropanç'ın Ortadoğu teklifleri 2,6 milyar dolar!

AE Arma-Elektropanç'ın Ortadoğu teklifleri 2,6 milyar dolar!

AE Arma-Elektropanç, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, BAE, Bahreyn ve Umman'da aylık 30 bin kişiye ulaşan ve Ortadoğu bölgesinin en önemli kaynaklarından birisi olan MEP Dergisi tarafından 'Ortadoğu 'nun Büyük Müteahhitleri' arasında gösterildi  



Ortadoğu 'nun en iyi sektörel yayınlarından MEP Magazin tarafından en başarılı teknik müteahhitler arasında gösterildi.

Uluslararası inşaat sektöründe 30 yıllık deneyimi ile teknik müteahhitlik alanında  birçok büyük projeye imza atan AE ARMA-ELEKTROPANç, yabancı basında da başarılarından söz ettirmeye başladı. Firma, tüm Ortadoğu 'da (Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, BAE, Bahreyn ve Umman) aylık 30 bin kişiye ulaşan ve bölgenin en önemli kaynaklarından birisi olan MEP Dergisi tarafından “Ortadoğu 'nun Büyük Müteahhitleri ” arasında yer aldı.


MEP dergisi yazısında “AE ARMA-ELEKTROPANç 'ın, Türkiye 'de yapı endüstrisi alanında lider olduğunu ve kısa sürede Ortadoğu, Avrupa, Asya ve Afrika 'da tamamladığı projelerle uluslararası alanda yaygın bir hizmet verdiğini ” belirtti. Dergi ayrıca Orta Doğu ve Kuzey Afrika 'da var olan ofislerine, 2011 yılının dördüncü çeyreğinde Fas ve Umman ofislerini eklemeyi planladıklarını, 2012 'nin ilk çeyreğinde ise Suudi Arabistan 'ı ekleyerek ilerleyeceklerini yazdı. MEP, AE ARMA-ELEKTROPANç 'ın verilmiş proje tekliflerini de 2.6 milyar USD olarak açıkladı.



Geri Dön