Kent Haberleri

AFAD Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Hatay deprem konutları hak sahipliği kura sonuçları 12 Eylül 2024!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle evlerini kaybeden binlerce kişi merakla kura sonuçlarını bekliyor. İşte AFAD Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Hatay deprem konutları hak sahipliği kura sonuçları 12 Eylül 2024…

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle mağdur olan yurttaşlar için büyük önem taşıyan TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi merakla bekleniyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre konutlarını kaybeden binlerce kişi, yeni yuvalarına kavuşma umuduyla kura sonuçlarını bekliyor. Deprem bölgesi şehirlerde bugün 24 bin 812 yeni konutun kurası çekiliyor. 

Peki, TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi ne zaman ve saat kaçta gerçekleştirilecek? İşte 
AFAD Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Hatay deprem konutları hak sahipliği kura sonuçları 12 Eylül 2024….


Kahramanmaraş TOKİ kura çekimi sonuçları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. TOKİ Kahramanmaraş deprem konutları AFAD hak sahipliği kura çekilişi için resmen geri sayım başladı. TOKİ kura çekilişi, daha önceki kura çekilişinde olduğu gibi yine canlı şekilde izlenebilecek. Peki Kahramanmaraş deprem konutları kura çekilişi canlı yayını nereden izlenir? Kahramanmaraş 2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon kura sonuçları E-devlet üzerinden nasıl sorgulanır?

Depremden etkilenen; Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Osmaniye, Şanlıurfa, Adana ve Kilis'te inşaat çalışmaları tamamlanan toplamda 24 bin 812 yeni konutun kura ile hak sahiplerine verileceği belirtildi. Bugüne kadar teslim edilen 76 bin 442 konut ile beraber toplam 101 bin 254 afet konutu hak sahiplerine teslim edilmiş olacak.

Depremden etkilenen; Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Osmaniye, Şanlıurfa, Adana ve Kilis'te inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 24 bin 812 yeni konutun kura ile hak sahiplerine verileceği kaydedildi. Bugüne kadar teslim edilen 76 bin 442 konut ile beraber toplam 101 bin 254 afet konutu hak sahiplerine verilmiş olacak.

Toplamda 11 şehri etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu kalıcı konutların teslimleri devam ediyor. Bu kapsamda AFAD Başkanlığında 24 bin 812 yeni konutun bugün saat 11.00'de gerçekleştirilecek kura ile hak sahiplerine verilecek.

Kura sonuçlarını sorgulamak için tıklayın

 

İstanbul'da evini kentsel dönüşüme vermek isteyenler dikkat! Taşınma ve kira desteği ne kadar?

Ankapark'ın lunapark ve oyun alanları gibi tesis ve müştemilatları 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Vaniköy'deki kaçak villa tartışmaları sürüyor! İBB Meclisine soru önergesi verildi!