Ekonomi

AFAD'a 25 milyon TL bağış yapan Nusret dünyaya seslendi!

"Saltbea" hareketiyle dünyada ünlenen Nusret Gökçe, AFAD'a 25 milyon TL bağışta bulunduğunu açıkladı. Bir video paylaşan Nusret, bakın dünyaya nasıl seslendi? 7 ve 7

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde etkili oldu. Bu şehirlerde ağır bir yıkıma yol açan depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları sürerken diğer yandan da bölgeye depremzedeler için yardımlar hızlıca yollanmaya başlandı. "Saltbea" hareketi ile dünyada tanınan, restoran sahibi Nusret Gökçe de ilk günden itibaren bölgeye yardım yapıyor. İlk olarak İstanbul'dan yüklenen tırlarla malzeme gönderen Nusret ardından deprem bölgelerinde 5 bin kişiye sıcak yemek dağıttı.

Dün akşam yapılan  "Türkiye Tek Yürek" ortak yayının ardından bugün 51 milyona yakın takipçisi bulunan Instagram hesabından bir video yayınlayan  Nusret yaptığı yardım miktarını açıkladı.

25 MİLYON TL BAĞIŞTA BULUNDU!

Nusret, Instagram üzerinden paylaştığı videoda AFAD’a 25 milyon TL bağışladığını söyledi. Ayrıca dünyaya seslenen ünlü iş insanı, “O gün bugün… Türkiye’miz için birlik ve beraberlik zamanı. Nusret markası olarak 25 milyon TL bağışta bulunuyoruz. Haydi Türkiye'm" ifadelerini kullandı.

Türkiye Tek Yürek'te 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplanmıştı!

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları ortak yayında düzenlenen yardım kampanyası için yayına girdi. Sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri  bir araya gelerek AFAD ve Kızılay'a bağış topladı. Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirilen ortak yayında tam 115 milyar 146 milyon 528 bin TL yardım toplandı. Ayrıca 9 milyon 10 bin adet SMS atıldığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplanan yardımlarının tümünün depremzedeler için harcanacağını söyledi. 

'Türkiye Tek Yürek'te bağış rekoru kırıldı! 115 milyar 146 milyon 528 bin TL

Hollanda'dan depremzedelere 88 milyon 921 bin 469 Euro'luk büyük yardım!

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...