28 / 04 / 2024

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.



Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 3- Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 6- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 7- Her türlü inşaat malzemeleri alım-satımını yapmak. Bu ürünlerin satışı için mağazalar, yapı market ve nalburiye işyeri açmak ve işletmek. 8- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak. TAŞIMACILIK-LOJİSTİK HİZMETLERİ 1- Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 2- Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. 3- Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. 4- Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. 5- Karayoluyla şehirlerarası ve uluslar arası nakliyat ambarı işletmeciliği, kargo işletmeciliği, lojistik işletmeciliği, taşıma işleri organizatörlüğü, terminal işletmeciliği, oto kiralama işletmeciliği, dağıtımcılık yapmak. 6- Depo, ardiye, antrepo, özel antrepo tesisleri kurmak kurulmuş tesisleri devir almak ortak olmak devir etmek satmak 7- Konusu ile ilgili depolama alanları,antrepolar, garaj ve tır parkları kurmak veya kurulmuş olanlara iştirak etmek. 8- Konusu ile nakil araçları, tır, kamyon, otobüs otomobil minibüs gibi nakil vasıtalarının alım satım kiralanması ithalatını ve ihracatını yapmak. 9- Her türlü yurtiçinde ve yurtdışında ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim ve her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek. DANIŞMANLIK ORGANİZASYON 1-Hukuki danışmanlık hariç olmak üzere; Finansal danışmalık, Gayrimenkul danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı, Üretim Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Danışmanlığı, Pazarlama Danışmanlığı, Finans ve Muhasebe Danışmanlığı, Satın Alma Danışmanlığı, Ar-Ge Danışmanlığı, İdari Yönetim Danışmanlığı, Uluslararası İşlemler Danışmanlığı, Bilişim Danışmanlığı, Fizibilite ve İş Planı Hazırlama Danışmanlığı, Anahtar Teslim Fabrika Kurulumu ve Makine Yerleşimi Danışmanlığı, Eğitim Danışmanlığı, Hibe ve Fon Danışmanlığı, Proje Yönetimi Danışmanlığı, Marka ve Patent Danışmanlığı gibi ticari hayatın her alanında danışmanlık yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak.
 


Geri Dön