02 / 05 / 2024

Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Afyon Veysel Eroğlu Spor Salonu tamamlanıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ismini taşıyan 'Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nun inşaatını inceledi.



 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ismini taşıyan 'Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda incelemeler yaptı. Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle iftarının ardından ‘Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda temaslarda bulunan Bakan Eroğlu,’na AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Eser, teşkilat üyeleri ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fehmi Yurtyapan da eşlik etti. Afyon Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bakan Veysel Eroğlu ziyaretleri sırasında Başkan Burhanettin Çoban ve yüklenici firmadan çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

"PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ BELEDİYEMİZ YAPACAK"

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hizmete alınacak ‘Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin yoğun yapılaşmadan dolayı dinlenip eğlenilebilecek yerlerin çok az olduğu Cumhuriyet Mahallesi'ne nefes aldıracağını belirtti. Geçici kabulü yapılan salonun dünya standartlarında olduğunu söyleyen Başkan Çoban, Bakan Eroğlu ve milletvekillerinin büyük çabalarıyla şehrimize önemli bir spor tesisini daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Çoban; tesisin sadece bir spor salonu ve gençlik merkezinden ibaret olmadığını, çay bahçeleri, oyun alanları ve tartan pistli yürüyüş parkurlarından oluşan sosyal donatılar ve rekreasyon düzenlemesinin ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılacağını da belirtti.
 


Geri Dön