İhale

Afyon'da 25 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan 4 arsa vasıflı gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 25 milyon 70 bin TL olarak belirlendi.

ARSA VASIFLI GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR


Afyonkarahisar Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda mahallesi, pafta, ada, parsel, alanı, vasıfları, muhammen bedelleri ve geçici ihale teminatları yazılı 4 adet arsa vasıflı gayrimenkul 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesinin (a) bendi gereğince kapalı teklif usulü ile 01/07/2015 tarihinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda, Encümen huzurunda aşağıdaki belirtilen sıralar ve saatler takip edilerek satılacaktır.

Kapalı teklif usulü ile satışa çıkan arsa vasıflı gayrimenkuller 3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununa göre K.D.V.’den istisna olup, ihale ile ilgili ilan, resim ve harçları alıcısı tarafından peşin olarak Belediye veznesine yatırılacaktır.

 


Gayrimenkullerin toplam bedeli : 25.070.000 TL

 

İhale ile ilgili şartname her gün mesai saatleri içerisinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak Kira Satış Biriminde görülebilir.

Satış ihalesine katılacak istekliler istenilen belgeleri ve teklif mektubunu kapalı zarf içinde son müracaat günü olan 01/07/2015 tarihi saat 14:00’a kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Kira-Satış Birimine vermeleri gerekmektedir.

Satış İhalesine katılacak olanlar için;

İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (GERÇEK KİŞİ)

01 - Dilekçe, (Satışa çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair.)

02 - Kanuni İkametgâh Belgesi, (İl Nüfus Müdürlüğünden)

03 - İmza Sirküleri, (Noterden tasdikli)

04 - Ayrıca istekliler adına teklifte bulunacak kimsenin vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin Noterden onaylı imza sirküsü.

05 - Nüfus Cüzdanı Örneği, (Muhtarlıktan veya İl Nüfus Müdürlüğünden)

06 - Geçici İhale Teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak.)

07 - Şartname Bedeli Makbuzu (¨ 50,00-)

İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (TÜZEL KİŞİ)

01 - Dilekçe, (Satışa çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair.)

02 - Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi

03 - Ticaret Sicil Belgesi

04 - Şirketi temsil etme yetkisi ve yetkilinin Noterden imza sirküsü

05 - Ayrıca istekliler adına teklifte bulunacak kimsenin vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin Noterden onaylı imza sirküsü.

06 - Geçici İhale Teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak.)

07 - Şartname Bedeli Makbuzu (¨ 50,00-)

- İdare İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

- Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen son müracaat saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmaz. Saat ayarında T.R.T. saat ayarı esastır.

İlan olunur.