29 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'da yeni cezaevleri inşa edilecek!

Afyonkarahisar'da yeni cezaevleri inşa edilecek!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'da inşa edilecek yeni cezaevleri hakkında bilgi verdi.



AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'da yeni yapılacak Ceza İnfaz Kurumları ve Emniyet Müdürlüklerine ilişkin yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'da ihalesi sonuçlanan yeni cezeavleri hakkında bilgi verdi.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar'da yeni yapılacak Ceza İnfaz Kurumları ve Emniyet Müdürlüklerine ilişkin açıklama yaptı. Milletvekili Özkaya, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda, Afyonkarahisar Merkez, Bolvadin ve Sandıklı İlçelerine yapılacak Cezaevleri'ne ilişkin Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı çalışmalarının geldiği aşamayı anlattı. 


AFYON İÇİN ARSALAR HAZIR 


Milletvekili Özkaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bu kapsamda; Afyonkarahisar İlinde 2 adet 1200 kişi kapasiteli T tipi kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile, 1 adet 400 kişi kapasiteli Açık Ceza İnfaz Kurumu ihalesi 12.12.2016 tarihinde yapılmış olup inşaatı devam etmektedir. Afyonkarahisar/Bolvadin İlçesinde 1 adet 1200 kişilik T tipi kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile 1 adet 400 kişi kapasiteli Açık Ceza İnfaz Kurumu ihalesi 14.03.2017 tarihinde yapılacaktır. Afyonkarahisar/Sandıklı İlçesinde hazır bir bina ve 63 dönüm arsa alınmış olup binanın tadilatından sonra bu yerde tarım faaliyetinde bulunulacaktır."


EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNALARI İÇİNDE GİRİŞİMDE BULUNULDU 


Afyonkarahisar ve İlçelerine yapılacak olan Emniyet Müdürlüğü binaları için de girişimde bulunan Özkaya; Afyonkarahisar Merkez, Dinar ve Evciler İlçelerine yeni hizmet binaları yapılacağını, Bolvadin ve Sandıklı'daki inşaat süreçlerinin ise devam ettiğini vurguladı. 


HİZMETLER BİRLİKTE ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ 


Gelinen aşamanın birlikte çalışmanın bir ürünü olduğunu söyleyen Özkaya, "Başta Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu bey'in destekleri, milletvekilleri olarak bizler ile belediye ve ilçe başkanlarımızın gayretleriyle yatırımlar bu noktaya geldi. Bundan sonra da Afyonkarahisar'a yapılacak hizmetlerin takipçisi olacağız" dedi.


Afyon Kocatepe Gazetesi


Geri Dön