Konut

Ağaçseven Konakları'nda 550 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

İdealtepe'de inşa edilen Ağaçseven Konakları'nda teslimler önümüzdeki ay başlayacak

Tever Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş tarafından inşa edilen Ağaçseven Konakları projesinde 160 metrekare 3+1 daireler 550 bin TL'ye, 213 metrekare 4+1 daireler ise 650 bin TL'ye satılıyor. Evler peşin ödemeyle satılıyor.

Temeli 2004 yılında atılan Ağaçseven Konakları'nda teslimler önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak. Ağaçseven Konakalrı toplam 8 bin 186 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 6 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Ağaçseven Konakları zemin+ 5 katlı 7 blokta 84 konuttan oluşuyor.

Ağaçseven Konakları'nın sosyal alanlarında kapalı yüzme havuzu, açık süs havuzu ve dinlenme alanları, 24 saat güvenlik, kapalı lokal, kapalı otopark, ithal ve yerli bitkilerden oluşan bahçe peyzajı yer alıyor.

0216 305 30 85
www.agacsevenkonaklari.net
info@agacsevenkonaklari.net
Projeden görüntüler için tıklayınız...

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.