Sektörel

Ağaoğlu, Cityscape’te İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni tanıttı!

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı.

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı. Projenin fuar sırasında düzenlenen maket açılış törenine TC. Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, özel davetliler ve fuar ziyaretçileri katıldı.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, “Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nin gayrimenkul fazının geliştirmesinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Biz projenin tabir yerindeyse donanımını geliştiriyoruz. Bu projenin yazılımının da yani düzenlemelerinin de bizim geliştirme hızımıza yetişmesi ülkemizin çıkarına olacaktır. Dün katılımcılarla bir kez daha Dubai Finans Merkezi’ni gezdik. 3 senede verilen teşvik ve mekanizmalarla nasıl finans merkezi olduklarını anlattılar. Finans merkezleri sağlanan teşviklerle çekilen uluslararası aktörlerle bulundukları ülkeye büyük ekonomik fayda sağlıyorlar. Biz de İstanbul’un kalbindeki bu proje için büyük heyecan duyuyoruz” dedi.


Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun altyapı ve peyzaj işlemlerini üstlendiği İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) ülke ekonomisinin yanı sıra bölge ekonomisinin de nabzını tutacak. Kamusal faydanın esas alınarak hayata geçirilen projede Ağaoğlu, alt yapı çalışmalarını tamamladı. Dünyanın sayılı finans merkezlerinden biri olacak olan İFM, bir gayrimenkul projesi olmanın çok ötesinde ülkemize değer katacak bir proje olarak hizmet verecek.


http://www.agaoglu.com.tr/