Yeni Projeler

Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi'ne 2013 Ocak'ta başlayacak!

Ağaoğlu projelerine Finans Merkezi'nde attığı imzayla yenisini ekliyor. 1 milyon dolarlık arsa üzerinde yükselecek yeni proje yılbaşında başlıyor.

Ağaoğlu, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Finans Merkezi'nde yer alan araziyi 1 milyon dolara satın aldı. Satın alınan Finans Merkezi'ne proje yapılacak. Söz konusu projenin hafriyatına Ocak ayında başlanacak. 


Ağaoğlu Finans Merkezi sözleşmesini dün imzalamıştı. Projelerine yenisini ekleyecek olan Ağaoğlu'nun yeni projesi 4 ayrı bölümden meydana gelecek. Projenin 3. bölümü olarak düzenlenecek kısımda rezidans, ofis, ticari alan, konferans salonu bulunacak. 


Ağaoğu Finans Merkezi'nin hafriyat alanına 8.5 milyon metreküp hafriyat alanının ayrılması planlanıyor. Projenin toplam ortak alanı da yaklaşık 480 bin metrekare olacak. 


Ağaoğlu Finans Merkezi Projesi kapsamında inşaat alanının toplam alanı ise 833 bin metrekare olarak belirlendi. Hafriyat çalışmalarının 1 yıl sürmesi planlanan projede konut ve ofisler 2014 yılında satışa sunulacak. Teslim tarihi olarak öngörülen tarih ise; 2016 olarak belirlendi. 


http://www.agaoglu.com.tr/

444 6 777

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com