29 / 04 / 2024

Ağaoğlu Maslak Dubai'de tanıtılacak!

 Ağaoğlu Maslak Dubai'de tanıtılacak!

Mütekabiliyet Yasası sonrası 200 bin dolar satış yaptıklarını söyleyen Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı, Dubai'de tanıtacakları Maslak projesini tüm dünyaya pazarlayacaklarını belirtti



Maslak'ta 5 bin 400 bağımsız bölümden oluşacak yeni konut projesini Dubai'deki Gayrimenkul Fuarı CityScape'te tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, projeyi yabancılara pazarlayacak. Ağaoğlu İnşaat Genel Müdürü Hasan Rahvalı, Dubai'deki fuarda Maslak'ta yapacakları proje büyüklüğünde bir projenin sergilenmediğini söyleyerek "Mütekabiliyetten sonra yabancılara 200 milyon dolarlık satış yaptık. 400 milyon dolara çıkaracak kadar devam eden görüşmelerimiz var. Maslak'ta bir dünya projesi olacağı için tanıtımını Dubai'de yapmayı öngördük" diye konuştu. Rahvalı, satışlarda Körfez pazarına odaklanacaklarını ve yabancılara satışta bu pazardan ciddi talep aldıklarını da söyledi. Türkiye'nin her yıl ortalama 5 milyar dolarlık yabancıya gayrimenkul satışı hedeflediğinin de altını çizen Rahvalı, "Bizim Ağaoğlu olarak hedefimiz ise iki yılda 2 milyar dolarlık satış" diye konuştu. Mütekabiliyet Yasası çıkmadan bir yıl kadar önce yabancılara konut satışı için bir şirket kurduklarını ve Körfez ülkeleriyle bağlantılarının bu dönemde başladığını anlatan Rahvalı, "Körfez ülkeleri Rusya ve Kuzey ülkeleri satış ağımıza dahil oldu. Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Yemen de en çok satış yaptığımız yabancı ülkeler" dedi. Rahvalı, Suriye'yi terk eden çok sayıda varlıklı işadamının da Türkiye'de konuta yatırım yapmak için kendileriyle görüştüğünü ve daire satın almak istediğini açıkladı. Rahvalı, bunun yanı sıra yabancı gayrimenkul geliştime şirketleriyle de görüşmeler yaptıklarını sözlerine ekledi. 


OLİMPİYAT ŞAMPİYONLARINA EVLERİNİ TESLİM ETTİ 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Olimpiyatlar'da madalya alan 5 milli sporcuya söz verdiği Ağaoğlu Ispartakule projesinden 2+1 dairelerini teslim etti. Şampiyonların Türkiye'ye zor günlerde büyük bir gurur yaşattığını dile getiren Ağaoğlu, "Bir daha şampiyon olursanız Maslak'ta yapacağım dünya standartlarındaki projede de size yer ayıracağım" diye konuştu. İşadamlarının görevinin sadece para kazanmak olmadığını dile getiren Ağaoğlu, "Toplumsal görev de yerine getiriyoruz. Türkiye'ye gurur kazandıran bu sporcuları destekliyoruz" dedi.


Sabah


Geri Dön