07 / 05 / 2024

Ağaoğlu My Residence 212 ile iş dünyası ayrıcalıklı bir yaşama kavuşuyor

Ağaoğlu My Residence 212 ile iş dünyası ayrıcalıklı bir yaşama kavuşuyor

Ağaoğlu, yarattığı My Residence 212 ile home office trendinin de öncüsü olacağını tüm Türkiye'ye gösteriyor



Değişen yaşam trendleri arasında, home office mimarisinin son dönemde yıldızı parlıyor, evinden yürütmek isteyenlere, büyük konfor sunan bu yeni nesil yerleşim biçimi sayesinde şimdi iş dünyası ayrıcalıklı bir yaşama kavuşuyor. İstanbul'un yaşam mimarı Ağaoğlu tarafında dünyasının merkezi Güneşli'de konumlandırılan My Residence 212 ise, sadece bir home ofis olmanın dışında sunduğu ayrıcalıklı hizmetleriyle bu yeni trendin öncüsü olma yolunda...

Internet ve telekom hizmetlerinin geli çalışanlara bulundukları her yeri ofise dönüş fırsatı tanırken, hem ülkemizde hem de dünuada evden çalışma (home working) trendi giderek büyüyor. 2006 yılından beri ciddi bir yükseliş gösteren bu trend, özellikle ekonomik krizlerle çalkalanan dünyada, firmalar için çok daha az maliyetli çalışma yöntemi olmaya başladı.

Yapılan araştırmalar; 2008 yılında 4.2 milyon Amerikalının tam zamanlı olarak evden çalıştığını, İngiltere'de ise bu konuda yüzde 16'lık bir artışın olduğunu ortaya koyuyor. Bunun en önemli nedeni, evden çalışan insanların çalışma saatlerinin ofis çalışanlarına oranla daha yüksek olması. Çünkü ofistekiler ortalama haftada 42.2 saat, evdekiler ise 44.6 saat çalışıyor ve evde çalışanlar ofistekilere göre daha mutlu!

Amerikan Telework Coalition'm yaptığı bir araştırmaya göre, şirketler ofis alanlarını küçülterek çalışan başına 3 bin dolar-10 bin dolar kâr edebiliyor.

Home office'in gelecek dönemlerde en fazla talep görecek trend olduğu aşikar. Her türlü teknik altyapının ve de yer aldığı bu mini ev - ofis mekanları, çalışanların kendi özel alanlarını  oluşturmalarını ve işten kopmamalarını sağlıyor.

Gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle konut yapımı kadar yeni yaşam merkezleri de inşa eden Ağaoğlu, yarattığı My Residence 212 ile home office trendinin de öncüsü olacağını tüm Türkiye'ye gösteriyor.

Ev ve iş hayatının birleştiği My Residence 212, iş dünyasının merkezi Güneşli'de yer alıyor. Havalimanına yakınlığı, ulaşım kolaylığı, modern mimarisi ve içinde birçok hizmeti barındırması ise projeye artı değer katan özellikler. İş trafiğinden bunalanlar, yurt dışına sık sık seyahat edenler, kısaca iş hayatını kolaylaştırmak isteyenler için My Residence 212 çok cazip bir seçenek.

Girişteki 5 yıldızlı otelleri aratmayan lobi, misafirlerin ağırlanabileceği şık bir alternatif. 1 +1 ve 2+1 seçenekleriyle sunulan daireler, farklı ihtiyaçlara cevap vererek, ayrıcalıklı bir hayatın keyfini çıkarmak isteyenlere ideal yaşamın kapılarını aralıyor.

Güvenlikten konfora, sağlıktan teknik desteğe kadar iş yaşamını ve hayatı güzel kılan ne varsa My Residence 212'de düşünülmüş. Toplantı salonları, CIP havalimanı transfer hizmeti, cali center, 24 saat asistans hizmeti, vale parking, restaurant-cafe-lounge, fitness center... İş hayatında bütün gözlerin neden bu projede olduğunu anlamak için My Residence 212'yi daha yakından tanımak yetiyor.

EĞİTİM YE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Hem iş hem özel hayatınızı kolaylaştıracak danışmanlık hizmetlerini My Residence 212'de bulmak mümkün. Hukuksal danışmanlık hizmetleri hukuki konularda, seyahat ve eğlence danışmanlık hizmetleri ise kusursuz organizasyonlar planlamanızda size destek olacak.

CIP HAVALİMANI TRANSFERİ

Şehre adım attığınız an, dilediğiniz her noktaya konforlu bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak CIP havalimanı transferi ile My Residence 212 farkını yaşayın.

HOUSEKEEPING

Siz yalnızca evinizin konforunda olmanın keyfini yaşayın ve işlerinize yoğunlaşın. Bırakın, sabah uyandığınızda terlikleriniz bile arzu ettiğiniz yerde olsun. İhtiyaç duyacağınız her ayrıntı, housekeeping hizmeti ile emrinize sunulsun.

VALE PARKİNG

My Residence 212'nin vale parking hizmeti ile aracınızı güvenli ellere teslim edin, park derdine son verin.

FİTNESS

Gündelik hayatın karmaşası içinde zinde kalmanız için. benzersiz fitness imkânlarından faydalanın.

LOUNGE VE RESTAURANT

My Residence 212'de,Türk ve dünya mutfağının en özel tatları, siz ve değerli misafirlerinizin dan zevkine uygun olarak hazırlanıyor.
Capital

0216 687 11 11

www.agaoglu.com.tr


Geri Dön